Реклама

💳 Spotify нарешті готовий запустити нову преміальну передплату з HiFi-аудіо — чутки

Čytaty latynkoju
💳 Spotify нарешті готовий запустити нову преміальну передплату з HiFi-аудіо — чутки
  1. Головна
  2. Техно
  3. 💳 Spotify нарешті готовий запустити нову преміальну передплату з HiFi-аудіо — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Чутки про те, що Spotify хоче запустити преміальну підписку з HiFi-аудіо ходять уже давно. Компанія навіть оголошувала про плани запустити таку функцію ще у 2021 році. Однак тоді стримінг відмовився від цієї ідеї.

Проте тепер, можливо, компанія нарешті готова запустити новий тарифний план з HiFi звуком, який, як передає Bloomberg, отримав внутрішню назву Supremium. Відзначається, що він стане найдорожчим рівнем передплати на Spotify.

Новий тарифний план Spotify

Таким нововведення компанія може спробувати отримати більші прибутки та задовольнити вимоги інвесторів щодо підвищення цін. Раніше Spotify відклав запуск цього плану у 2021 році, оскільки два його основні конкуренти, Apple Music та Amazon Music, почали включати цю функцію у свої стандартні плани безкоштовно.

Крім того, Spotify також може розширити свою звичайну преміум передплату розширенням доступу до аудіокниг, або ж певною кількістю безкоштовних годин на місяць.

Ціна такого потенційного тарифного плану невідома. Хоча цілком зрозуміло, що він буде дорожчим за звичайну передплату.

Раніше стало відомо, що Spotify звільняє 200 співробітників відділу подкастів, а також тестує нову функцію автоматичного зберігання музики для прослуховування без інтернету.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...