Реклама

😥 Spotify звільняє 200 співробітників відділу подкастів

Čytaty latynkoju
Unsplash
😥 Spotify звільняє 200 співробітників відділу подкастів
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😥 Spotify звільняє 200 співробітників відділу подкастів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Spotify проводить «стратегічну реорганізацію» свого підрозділу подкастів. Таким чином компанія звільнить близько 200 співробітників.

Віцепрезидент та керівник відділу Spotify Сахар Ельхабаші оголосив про скорочення робочих місць у службовій записці для співробітників. З врахування 200 звільнених співробітників, Spotify сумарно скоротив 8% свого персоналу за останній рік. 

Протягом останніх кількох місяців наша команда вищого керівництва тісно співпрацювала з відділом кадрів, щоб визначити оптимальну реорганізацію. У результаті ми прийняли складне, але необхідне рішення скоротити кількість працівників приблизно на 200 осіб, або 2% робочої сили Spotify

Також Ельхабаші зазначив, що Spotify буде шукати «індивідуальний підхід для кожного з провідних подкастерів». Також компанія об’єднає групи Parcast і Gimlet в оновлену Spotify Studios, яка буде працювати над популярними подкастами. 

Під час оголошення про звільнення повідомили й про результати команди: загалом Spotify має понад 100 мільйонів слухачів подкастів; кількість випусків подкастів на платформі зросла з 200 тис. у 2019 році до понад п’яти мільйонів сьогодні.

Раніше стало відомо, що Spotify видалив десятки тисяч пісень від сервісу Boomy, який дозволяє завантажувати треки, згенеровані ШІ. Також ми розповідали, що Spotify доповів про результати першого кварталу 2023 — понад 500 мільйонів користувачів.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...