Реклама

🎵 Spotify автоматично зберігатиме музику для прослуховування без інтернету

Čytaty latynkoju
Unsplash
🎵 Spotify автоматично зберігатиме музику для прослуховування без інтернету
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎵 Spotify автоматично зберігатиме музику для прослуховування без інтернету
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Spotify тестує нову функцію, яка може спростити прослуховування без інтернету. “Your Offline Mix” буде зберігати прослухану пісню автоматично — раніше це треба було робити вручну.

Як розповів засновник Spotify Даніель Ек у Twitter, “Your Offline Mix” — це «плейлист, створений для тих випадків, коли вас може не бути онлайн». Ймовірно, прослухана музика буде просто зберігатися в кеш пристрою, тому списки відтворювань можуть тривати години.

Крім скриншоту майбутньої функції Ек не повідомив жодних подробиць. Зокрема, незрозуміло, коли компанія планує випустити новий інструмент.

Як пише TechCrunch, деякі користувачі вже повідомляють, що отримали нову функцію. Проте також не відомо, у яких країнах Spotify розгорне “Your Offline Mix”.

Раніше стало відомо, що Spotify видалив десятки тисяч пісень від сервісу Boomy, який дозволяє завантажувати треки, згенеровані ШІ. Також ми розповідали, що Spotify доповів про результати першого кварталу 2023 — понад 500 мільйонів користувачів. Крім того, нещодавно Spotify звільнив 200 співробітників відділу подкастів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...