Реклама

🎧 Spotify анонсував новий тарифний план з Hi-Fi якістю звуку

Очікується, що новий тарифний план з'явиться вже протягом цього року.
Čytaty latynkoju
🎧 Spotify анонсував новий тарифний план з Hi-Fi якістю звуку
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎧 Spotify анонсував новий тарифний план з Hi-Fi якістю звуку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Очікується, що новий тарифний план з'явиться вже протягом цього року.

Новий тарифний план Spotify

Найбільший музичний стрімінговий сервіс Spotify анонсував нову форму передплати, яка надаватиме доступ до музики у якості Hi-Fi. Наразі уся музика на платформі доступна за якістю 320 kbps, а з новим тарифним планом якість збільшиться до 1411,2 kbps.

Hi-Fi бібліотека серед стрімінгових сервісів є не дуже популярною — наразі послухати музику у кращій якості можна лише на Amazon Prime Music, Tidal чи Deezer. Варто зазначити, що аби максимально відчути саме покращену якість необхідно мати відповідне приладдя, які зможуть відтворити кожен звук пісні.

У Spotify не розповіли, яка саме буде ціна нового тарифного плану. Цілком імовірно, що він буде дорожчим за звичайну передплату. Крім того, у компанії зазначили, що спочатку Hi-Fi якість прослуховування буде доступна лише у деяких країнах і вже з часом можливо вона буде доступна для інших користувачів.

Також існує шанс того, що спочатку не всі артисти будуть доступні для прослуховування покращеної музики — виконавцям треба буде наново завантажувати пісні у Hi-Fi якості.

Читайте також: 🌚 Тест: який ви стрімінговий сервіс?

Про Spotify

Якщо ви запитаєте будь-якого користувача Spotify, за що він любить сервіс, то ви точно почуєте у відповідь «механізм рекомендацій». Програмні алгоритми платформи надзвичайно швидко визначають ваші музичні смаки і формують дуже точні автоматичні плейлисти згідно з вашими уподобаннями. Сервіс постійно пропонуватиме вам нових артистів, про яких ви могли навіть й не чути раніше.

Алгоритми Spotify відомі не лише цим — компанія інвестує багато грошей у нейромережі та штучний інтелект, які не лише вгадують ваш настрій, але й намагаються його формувати на основі того, що ви самі хочете слухати, а також відомостей про механізми в людському організмі, які керують нашим настроєм.

Окрім того, Spotify можна користуватись цілком безкоштовно.

Безкоштовна підписка працює лише з рекламою та має певні обмеження:

  • Ви не зможете ввімкнути конкретну пісню — доступне лише випадкове програвання альбому чи плейлиста (shuffle)
  • При цьому, перемкнути трек можна лише 6 разів на годину
  • Слухати музику можна лише онлайн — викачування треків недоступне
  • Кожні кілька треків програвання перериватиметься голосовою рекламою
  • Знижена якість програвання — бітрейт не вищий за 128 kbps

Окрім того, є й інші тарифи — Premium, Family Premium, Premium for Students та Duo Premium. Ціна складає від $2,5 до $7,99.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...