Реклама

🎸 Spotify доповів про результати першого кварталу 2023 — понад 500 мільйонів користувачів

Čytaty latynkoju
🎸 Spotify доповів про результати першого кварталу 2023 — понад 500 мільйонів користувачів
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 Spotify доповів про результати першого кварталу 2023 — понад 500 мільйонів користувачів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Найбільший музичний стримінговий сервіс планети випустив доповідь для інвесторів та преси стосовно результатів першого кварталу 2023 року. Результати — більш ніж оптимістичні.

З минулого року Spotify додав в аудиторії 22% і вперше перетнув показник у 500 мільйонів активних користувачів. Передплатників серед них — 210 мільйонів або на 15% більше, ніж до того.

Обидва показники виявилися вищими за очікування. Зростання аудиторії відбувається здебільшого у регіонах за межами Європи, Північної та Латинської Америк.

Це призвело до зростання загального виторгу на 14% порівняно з тим же кварталом минулого року — до 3 мільярдів євро за квартал. Водночас сервіс залишається збитковим, чистий збиток склав 156 мільйонів євро.

Керівництво сервісу також доповіло про нові можливості та зміни, які торкнулися Spotify у першому кварталі. Це редизайн, зміни в алгоритмах, запуск діджея на базі штучного інтелекту, а також новий застосунок для подкастерів.

В наступному кварталі Spotify очікує зростання аудиторії до 530 млн користувачів, серед яких платитимуть за підписку 217 млн.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...