Реклама

🖋 Передплатники Twitter Blue тепер можуть редагувати твіт протягом однієї години

Čytaty latynkoju
🖋 Передплатники Twitter Blue тепер можуть редагувати твіт протягом однієї години
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🖋 Передплатники Twitter Blue тепер можуть редагувати твіт протягом однієї години
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Минулої осені у Twitter нарешті додали довгоочікувану функцію редагування твітів та обмежили її лише для передплатників пакета Blue. Тоді користувачам дозволили змінювати лише оригінальні твіти (не реплаї) протягом 30 хвилин після публікації. Однак зараз компанія змінює часовий проміжок для зміни тексту.

На офіційному акаунті Twitter Blue тепер повідомляється, що вікно для редагування твітів збільшено вдвічі, тобто до однієї години. Пост, що анонсував цю функцію, був відредагований через хвилину після того, як він з’явився в мережі, щоб відзначити нововведення. Проте не було додано жодних інших редагувань після тридцятихвилинної позначки для демонстрації.

Можливість редагування з’явилася після того, як Ілон Маск заявив, що купить Twitter, але задовго до того, як він це все-таки офіційно зробив. Це одна з функцій, виділених у підписці, яка також надає користувачам доступ до синьої галочки та інших речей, таких як написання постів обсягом до 4 000 символів.

Однак у відповідях на анонс від Twitter Blue багато користувачів, які отримали «синій статус», скаржаться на те, що різні частини пакета не працюють для них, серед яких і є ця сама можливість редагування.

Також додамо, що уже з понеділка в Twitter у ролі CEO замість Маска працює Лінда Яккаріно.

Також раніше стало відомо, що соцмережі загрожує потенційна заборона в ЄС.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...