Реклама

🐦 Офіційно: Ілон Маск став власником Twitter

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🐦 Офіційно: Ілон Маск став власником Twitter
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🐦 Офіційно: Ілон Маск став власником Twitter
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На початку цього року з’явились новини про те, що найбагатша людина світу, Ілон Маск, планує придбати Twitter. Однак угода розтягнулась на майже пів року через те, що потім підприємець звинуватив соцмережу у заниженні статистики про кількість бот-акаунтів.

Маск спробував розірвати угоду чи принаймні змінити ціну. Врешті-решт, він все ж придбав Twitter за ту ж суму, за яку й домовлялись — $44 мільярди.

Підприємець розпочав своє правління Twitter з чисток: він звільнив, гендиректора Парга Аргавала фінансового директора, голову юридичного відділу та головного юрисконсульта компанії. Раніше у ЗМІ була інформація, що він планує звільнити десь 75% співробітників.

Парг Аргавал на момент закриття угоди перебував у штаб-квартирі соцмережі і його вивела охорона, як тільки офіційно було підтверджено завершення придбання. Але як компенсацію топменеджери отримають загалом $88 млн — лише один Паргавал отримає $38,7 млн.

Як зазначив сам Маск: «Пташка на волі». Подальші плани підприємця щодо розвитку соцмережі наразі невідомі. Однак сам він вже неодноразово говорив, що хоче створити Twitter майданчиком для вільного спілкування.

За його словами, він купив Twitter не заради заробітку грошей, а аби соцмережі не розділялись на ліві та праві й кожен міг спілкуватись. Втім, він зазначив, що Twitter дотримуватиметься законів США, тож модерація все ж буде.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...