Реклама

✋🏻 Twitter позначатиме твіти з неправдивою інформацією про COVID-19

Twitter контролюватиме дописи в соцмережі.
Čytaty latynkoju
✋🏻 Twitter позначатиме твіти з неправдивою інформацією про COVID-19
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. ✋🏻 Twitter позначатиме твіти з неправдивою інформацією про COVID-19
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Twitter контролюватиме дописи в соцмережі.

Контроль в Twitter

Нещодавно у компанії представили концепт для позначення твітів, що можуть нести дезінформацію про COVID-19. Ці відмітки відображатимуть, що допис може мати помилкове або неперевірене твердження, і спрямовуватимуть вас на точні ресурси, що мають інформацію про хворобу.

Сайт, на який перенаправлятиме Twitter, надасть точні та перевірені дані про інформацію, що містилась в твіті. Ось саме, як виглядатимуть позначення на твітах:

Приклад позначення

Також Twitter попереджатиме, якщо допис може суперечити правилам соцмережі щодо COVID-19. Це попередження сховає сам твіт, а щоб переглянути його вам потрібно буде спеціально натиснути на нього.

Попередження про хибну інформацію

До того ж компанія опублікувала, як саме будуть визначати ту чи іншу загрозу від хибних дописів. Залежно від самого повідомлення визначатиметься, що саме з ним будуть робити — попередження або видалення.

Класифікація твітів за загрозою дезінформації

Читайте також: 👨🏼‍💻 Facebook виділить $100 млн допомоги малому бізнесу, що постраждав через спалах COVID-19

Раніше в соцмережі також повідомили? Twitter видалить твіти про 5G, що можуть завдати шкоди та нести дезінформацію, що видалятимуть твіти про 5G, що можуть завдати шкоди та нести дезінформацію.

Twitter та 5G

Соцмережа оновила свої правила щодо COVID-19. Тепер компанія видалятиме дописи з неперевіреними твердженнями, що можуть спричинити широку паніку, соціальні заворушення або масштабні розлади.

Нещодавно в соцмережах активно розповсюджували інформацію про конспірологічну теорію, що спонукала людей до знищення майна — люди думали, що вежі 5G у Британії сприяють вірусу COVID-19, через що вони почали підпалювати їх.

Щонайменше 20 телекомунікаційних веж у різних частинах Великої Британії зазнали спалювання або інших актів вандалізму. Деякі напади були здійснені на телекомунікаційні вежі, які навіть не мають 5G, а натомість роздають мобільний зв’язок 3G та 4G.

Тепер соцмережі розпочали активно контролювати дописи на наявність закликів до знищення стільникових веж. Вже зафіксували майже 3,5 мільйона облікових записів з порушеннями правил Twitter.

Користувачі можуть писати твіти про 5G, але лише за умови що їх дописи не матимуть закликів до знищення майна та розповсюдження неперевірених теорій.

Також ми раніше писали? Apple та Google показали інтерфейс застосунку для застереження COVID-19, як Apple та Google показали інтерфейс застосунку для застереження COVID-19.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...