Реклама

👨🏼‍💻 Facebook виділить $100 млн допомоги малому бізнесу, що постраждав через спалах COVID-19

Фінансова підтримка розрахована на 30 тисяч компаній з понад 30 країн.
Čytaty latynkoju
👨🏼‍💻 Facebook виділить $100 млн допомоги малому бізнесу, що постраждав через спалах COVID-19
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 👨🏼‍💻 Facebook виділить $100 млн допомоги малому бізнесу, що постраждав через спалах COVID-19
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Фінансова підтримка розрахована на 30 тисяч компаній з понад 30 країн.

Facebook надасть гранти на загальну суму $100 млн представникам малого бізнесу в країнах, де живуть і працюють співробітники компанії.

Допомога буде надана у вигляді прямої фінансової підтримки або у вигляді кредитів на рекламу. Всього Facebook планує підтримати понад 30 тисяч бізнесменів зі всього світу.

Програма допоможе компаніям оплатити оренду, залучити більше покупців, покрити операційні витрати та підтримати співробітників.

Окрім того, Facebook зробив спеціальний список порад для компанії під час карантину.

Поради для бізнесу від Facebook

Через спалах вірусу COVID-19 компанії по всьому світу зазнали великих збитків. Саме тому Facebook підготував список порад, як підтримувати свій бізнес у критичній ситуації.

  • Бережіть себе і стежте за ситуацією. Щоб залишатися в курсі подій, стежте за офіційними джерелами, наприклад, Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) та місцевим департаментом охорони здоров’я, — так ви швидше зможете зреагувати на зміни, які торкнуться вас або ваших клієнтів.
  • Підтримуйте зв’язок з клієнтами. Активно діліться важливою інформацією електронною поштою, на сайті, сторінці Facebook, в бізнес-профілі Instagram або там, де робите це зазвичай.
  • Спробуйте проводити онлайн-заходи. Якщо вам потрібно відкласти або скасувати запланований захід в результаті спалаху хвороби, зв’яжіться з клієнтами по телефону або організуйте онлайн-заходи в соцмережах.
  • Розробіть план обслуговування клієнтів. Щоб вчасно відповідати клієнтам, рекомендуємо підготувати чернетки відповідей або налаштувати моментальні відповіді з інформацією, яка може цікавити клієнтів.
  • Підготуйте список відповідей на питання, які можуть поставити клієнти, і надайте якомога більше інформації, щоб ваші відповіді були максимально вичерпними. Це дозволить надати відповіді навіть без запитання клієнта.

Facebook не обмежується лише підтримкою малого бізнесу під час пандемії COVID-19.

Підтримка працівників Facebook

Працівники Facebook отримають від компанії додаткові $1000 до загальної заробітної плати на витрати через карантин.

Надбавку отримають штатні працівники, які відтепер не можуть зайти в офіс з міркувань безпеки й тому не матимуть доступу до свого харчування в офісі, спортзалів та інших послуг, що надає Facebook.

Також раніше ми писали? Рада схвалила «податкові канікули» на час карантину: скасування ЄСВ для ФОП та перевірок про те, як Рада схвалила «податкові канікули» на час карантину: скасування ЄСВ для ФОП та перевірок.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...