Реклама

💃🏼 Gucci представили нову колекцію одягу в Pokémon GO

Отримати одяг можна у спеціальних поке-стопах.
Čytaty latynkoju
💃🏼 Gucci представили нову колекцію одягу в Pokémon GO
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 💃🏼 Gucci представили нову колекцію одягу в Pokémon GO
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Отримати одяг можна у спеціальних поке-стопах.

COVID-19 та масові заходи

Через спалах вірусу та пандемію COVID-19 усі великі фестивалі, покази, виставки та інші публічні заходи було скасовано чи перенесено на наступний рік. Аби не втрачати аудиторію організатори вирішили проводити заходи онлайн — відеостріми, вебінари чи навіть повноцінні заходи у відеоіграх.

Лише в одній грі Fortnite вже проводили концерти та цілі музичні фестивалі, серед виконавців та артистів можна було побачити: репера Тревіса Скотта, діджея Діллона Френсіса, Стіва Аокі, deadmau5 та багато інших музикантів. Окрім того, на базі гри вже показували? У Fortnite показали трейлер нового фільму Крістофера Нолана — «Тенет» трейлер нового фільму Крістофера Нолана «Тенет».

У Animal Crossing відкрили справжній ресторан KFC? У Animal Crossing відкрили ресторан KFC та проводили цілий показ мод?? У Animal Crossing проведуть перший показ мод брендів Balenciaga, Dior, Louis Vuitton — що це за гра. Навіть велогонка Tour de France??‍♂️ Велогонка Tour de France відбудеться онлайн відбулась онлайн на платформі Zwift. А в Minecraft святкували випускний⛏ Креатив на карантині — випусники збдували свій універистет в Minecraft та проходив фестиваль за участі Massive Attack? Massive Attack виступить на фестивалі в Minecraft — конкуренція Fortnite. Balenciaga взагалі навіть створили окрему гру для показу?? Balenciaga спеціально розробила відеогру для свого показу мод свого нового одягу.

Саме тому Gucci вирішили не пасти задніх — один з найвідоміших італійських домів моди випустив нову колекцію одягу у колаборації з брендом The North Face у грі Pokémon GO.

Читайте також: 🥳 Новорічний розпродаж від PlayStation: знижки на ігри та спеціальні пропозиції на аксесуари

Нова колекція Gucci

Вже зараз користувачі по всьому світу, де наразі доступна гра, можуть отримати лімітовану серію одягу з нової колекції Gucci. Гравці можуть нарядити свого аватара в особливу панамку, футболку чи вдягнути гарний наплічник.

Нова колекція Gucci

Це абсолютно реальна колекція, яку вже скоро можна буде придбати у магазинах. Крім одягу до капсули потрапили ще й інші спортивні речі, стилізовані під 70-і роки: намети, спальні мішки та інше спорядження.

Отримати одяг можна у спеціальних поке-стопах — зазвичай вони знаходяться у різноманітних пам’ятках та визначних місцях.

Щоправда, українським тренерам покемонів не вдасться отримати нову колекцію одягу Gucci для свого аватара, оскільки ще не відбулось офіційного релізу гри й відповідно акції також немає.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...