Реклама

💃🏼 Balenciaga спеціально розробила відеогру для свого показу мод

Показ мод буде присвячений майбутньому та новим технологіям.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
💃🏼 Balenciaga спеціально розробила відеогру для свого показу мод
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 💃🏼 Balenciaga спеціально розробила відеогру для свого показу мод
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Показ мод буде присвячений майбутньому та новим технологіям.

COVID-19 та масові заходи

Через спалах вірусу та пандемію COVID-19 усі великі фестивалі, покази, виставки та інші публічні заходи було скасовано чи перенесено на наступний рік. Аби не втрачати аудиторію організатори вирішили проводити заходи онлайн — відеостріми, вебінари чи навіть повноцінні заходи у відеоіграх.

Лише в одній грі Fortnite вже проводили концерти та цілі музичні фестивалі, серед виконавців та артистів можна було побачити: репера Тревіса Скотта, діджея Діллона Френсіса, Стіва Аокі, deadmau5 та багато інших музикантів.

Окрім того, на базі гри вже показували? У Fortnite показали трейлер нового фільму Крістофера Нолана — «Тенет» трейлер нового фільму Крістофера Нолана «Тенет».

У Animal Crossing відкрили справжній ресторан KFC? У Animal Crossing відкрили ресторан KFC та проводили цілий показ мод?? У Animal Crossing проведуть перший показ мод брендів Balenciaga, Dior, Louis Vuitton — що це за гра. Навіть велогонка Tour de France відбулась??‍♂️ Велогонка Tour de France відбудеться онлайн онлайн на платформі Zwift. А в Minecraft святкували випускний⛏ Креатив на карантині — випусники збдували свій універистет в Minecraft та проходив фестиваль за участі Massive Attack? Massive Attack виступить на фестивалі в Minecraft — конкуренція Fortnite. Саме тому Balenciaga вирішили не пасти задніх та вже скоро відбудеться їхня презентація мод у власній відеогрі.

Читайте також: 🎮 Вийшов «симулятор власника PS5» — якщо ви ще не хочете купляти нову консоль

Показ мод Balenciaga

Balenciaga — це французький дім моди, який заснував Крістобаль Баленсьяґа в 1917 році. Наразі він належить до конгломерату Kering, в якому вже є Gucci, Saint Laurent, Alexander McQueen та інші відомі марки одягу.

Презентація нової колекції бренди зима/осінь 2021 відбудеться у спеціально створеній грі Afterworld: The Age of Tomorrow. Реліз гри запланований на 6 грудня.

Afterworld: The Age of Tomorrow — це гра антиутопія, де всі події відбуваються у 2031 році.

Головний герої повинен відвідати певні локації, де він зустрічатиме різноманітних персонажів, які даватимуть завдання. Якщо успішно виконати всі цілі, то можна буде перетворити свій на віртуальну утопію. Щоправда, наразі ще точно невідомо, яка буде ціна гри чи буде вона безкоштовною. Також ще не повідомили, для яких саме платформ буде доступна гра.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...