Реклама

🎥 У Fortnite показали трейлер нового фільму Крістофера Нолана — «Тенет»

На платформі гри проводять все більше і більше різноманітних культурних заходів.
Čytaty latynkoju
🎥 У Fortnite показали трейлер нового фільму Крістофера Нолана — «Тенет»
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎥 У Fortnite показали трейлер нового фільму Крістофера Нолана — «Тенет»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На платформі гри проводять все більше і більше різноманітних культурних заходів.

Трейлер фільму «Тенет» у Fortnite

Вчора вночі відбулась прем’єра другого трейлеру до нового фільму режисера Крістофера Нолана — «Тенет». Саму трансляцію можна було переглянути у грі Fortnite о 3 ранку за київським часом.

Відео трейлеру показали на великому екрані. На прем’єрі можна було побачити журналіста Джефа Кілі та актора Джона Девіда Вашингтона, що зіграв головну роль у новому фільмі.

Також Джеф Кілі зазначив, що навіть сам режисер хотів, щоб гравці Fortnite перші побачили трейлер до фільму «Тенет».

Читайте також: 🏄🏼‍♂️ Онлайн туризм удома: 15 найкращих місць для мандрів онлайн під час карантину

Наразі кожен охочий може переглянути трейлер фільму, для цього треба зайти в гру та обрати режим Party, потім треба знайти великий екран на острові, де на початку кожної години можна буде побачити сам трейлер.

Проте історія на цьому не закінчується. Журналіст Джеф Кілі також зазначив у своєму Twitter-акаунті про те, що вже влітку у грі Fortnite всі користувачі зможуть безкоштовно переглянути один зі знакових фільмів Крістофера Нолана. Сам кінотеатр у грі матиме одразу декілька звукових доріжок та субтитрів для перегляду.

Про фільм «Тенет»

Наразі не так вже й багато відомо про сам фільм. Це буде екшн, сюжет якого розгортається довкола міжнародного шпигунства, мандрівок у часі та еволюції. Спалах вірусу не вплинув на прем’єру нової стрічки. Очікується, що фільм вийде вже цього літа, 17 липня.

На сайті Reddit вже можна знайти злитий початок фільму. Там можна побачити Україну, точніше українську поліцію. Щоправда, цю частину фільму знімали не в Україні, а в Естонії.

Увагу на це звернув редактор The Village Україна Ярослав Друзюк у своєму Twitter.

Наразі сфера культури по всьому світові знаходиться у дуже скрутному становищі через стан пандемії. Саме тому відеоігри розпочали використовувати для різноманітних культурних заходів.

Раніше у Fortnite вже проводили концерти та цілі музичні фестивалі, серед виконавців та артистів вже можна було побачити: репера Тревіса Скотта, діджея Діллона Френсіса, Стіва Аокі, deadmau5 та багато інших музикантів. Саме ці заходи й принесли рекордну кількість користувачів та зробили Fortnite однією з найпопулярніших ігор, про що ми писали? Fortnite отримав рекордну кількість користувачів та став однією з найпопулярніших ігор раніше.

Ми вже розповідали⛏ Креатив на карантині — випусники збдували свій універистет в Minecraft, як університети та школи проводили випускні у Minecraft. Також ми раніше писали? Не Minecraft єдиним: компанія провела вечірку в Sims 4, як в Sims 4 можна зробити цілу вечірку до дня народження.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...