Реклама

😱 Дослідження: спойлери позитивно впливають на прибуток фільмів

Втім, це працює лише з певною категорією фільмів — з середніми оцінками та відгуками.
Čytaty latynkoju
😱 Дослідження: спойлери позитивно впливають на прибуток фільмів
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😱 Дослідження: спойлери позитивно впливають на прибуток фільмів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Втім, це працює лише з певною категорією фільмів — з середніми оцінками та відгуками.

Позитивний вплив спойлерів на фільми

Науковці Західного університету та Університет Г’юстона провели дослідження про вплив спойлерів на касові збори фільмів, про це передає Phys.org.

Вчені обрали для дослідження фільми випущені у період з січня 2013 року по грудень 2017 року у США. На наступному етапі вони порівняли огляди та відгуки кіно на найбільшій платформі для перегляду оцінок фільмів у США —  Internet Movie Database (IMDb). Експерти з’ясували, що спойлери мають позитивний вплив на прибуток стрічок.

Ми вважаємо, що зниження невизначеності — рушійна сила позитивного впливу спойлерів. Якщо потенційні глядачі не впевнені в якості фільму, їм допоможе прийняти рішення пов’язана з сюжетом стрічки інформація, що міститься в рецензіях

Джозеф Р'ю, Один з авторів статті

Читайте також: 👍 Казахстан зробив фразу з фільму «Борат» слоганом реклами для туристів — що це за фільм

Однак, це стосується лише стрічок зі змішаними чи в середньому позитивними відгуками — зазвичай такі фільми мають оцінку від п’яти до шести балів.

Це обумовлено тим, що глядачі не можуть одразу скласти свою думку стосовно фільму, й спойлери лише заохочують до перегляду. Тому все більше й більше людей обирають для перегляду фільми саме з помірним рейтингом.

Науковці навіть рекомендують платформами, на яких залишають рецензії до фільмів, вказувати спойлери. Втім, варто додавати, що в тексті можна знайти певне розкриття сюжету та завчасно залишити застереження про це для читача.

Спойлер до цієї новини

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...