Реклама

🍗 У Animal Crossing відкрили ресторан KFC

Також буде спеціальний розіграш з подарунками.
Čytaty latynkoju
🍗 У Animal Crossing відкрили ресторан KFC
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🍗 У Animal Crossing відкрили ресторан KFC
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Також буде спеціальний розіграш з подарунками.

KFC в Animal Crossing

Якщо ви дуже полюбляєте цей заклад, відтепер є можливість відвідати улюблений ресторан навіть в умовах карантину, не залишаючи власної домівки.

KFC у Філіппінах відкрив свій власний заклад у Animal Crossing. Цілий острів присвячений ресторану — є навіть невеличкий садок з рослинами традиційних кольорів KFC — червоним та білим.

На честь відкриття свого закладу, у ресторані навіть вирішили зробити невеличкий конкурс, серед тих, хто відвідає «острів KFC», а переможець отримає цілком справжній бакет з крильцями KFC.

Аби взяти участь треба слідкувати за соцмережами KFC, де будуть публікувати спеціальні коди, завдяки яким можна відвідати віртуальний-заклад.

Читайте також: 🖥 У Minecraft можна зібрати комп’ютер на Windows 98 — як та що для цього потрібно

Потім, вже на самому острові, треба знайти Полковника Сандерса — засновника ресторанів KFC та головний логотип мережі закладів. Як зазначили в умовах конкурсу, його буде не так вже й легко знайти, оскільки він вміє добре ховатись.

Якщо ж ви знайдете Полковника, то ви отримаєте від нього спеціальний код — треба зробити його скриншот, котрий потім можна обміняти на подарунок в ресторані. Щоправда, така акція працює лише в Філіппінах, тому в Україні код не спрацює.

Потрапити на острів можна до 22 червня.

Що таке Animal Crossing

Animal Crossing — це гра, розроблена компанією Nintendo. Там у вашому розпорядженні — цілий безлюдний острів, який ви можете перетворити на райський куточок: збирати ресурси, щось будувати та прикрашати, та головне — запрошувати в гості різних звіряток та інших гравців зі всього світу, торгувати з ними різними ресурсами — наприклад, ріпою.

Гра завоювала неабияку популярність одразу після виходу — вже продано більш ніж 4 мільйони копій по всьому світу.

Завдяки неповторній стилістиці та широким можливостям кастомізації острова, гра стала культовою та породила безліч мемів. Наприклад, коли співачка Ґраймс запропонувала??‍? Співачка Ґраймс виклала новий кліп, але незвичайний своїм фанатам «доробити» її кліп, однією з найпопулярніших версій стало відео, де артистку помістили у світ Animal Crossing.

Читайте також: 🧟‍♂️ The Last of Us Part II високо оцінили критики

Ще одна забавна історія сталася з гравчинею в Animal Crossing, до якої на острів завітав актор та музикант Елайджа Вуд, найбільш відомий за роллю гобіта Фродо у трилогії «Володар кілець».

Як повідомляє портал Eurogamer, Вуд побачив твіт ґеймерки, де вона хизувалася вигідними цінами на ріпу і просто написав їй в особисті повідомлення.

«Гайз, я твітнула свої ціни на ріпу і Елайджа Вуд завітав на мій острів потусити. Це — поки найкращий день на карантині»

Через надвисоку популярність гри, зросли і продажі самої консолі від Nintendo. Лише у Японії за перші 3 дні продали 1,8 мільйона копій гри, а продажі консолей Nintendo Switch перевищили попит на приставку Wii — раніше найпопулярнішу консоль компанії. Через це навіть довелось збільшити? Продажі Nintendo Switch зросли у понад 2 рази обсяги виробництва приставок, оскільки було дуже важко задовольнити такий попит.

Раніше Nintendo довелось припинити постачання консолі до Японії через великий попит. А в США навіть розкупили? Продажі Nintendo Switch зросли через спалах вірусу COVID-19 всі приставки на Amazon та Ebay.

А тепер у грі з’явився навіть ресторан KFC.

Також ми вже раніше писали?? У Animal Crossing проведуть перший показ мод брендів Balenciaga, Dior, Louis Vuitton — що це за гра, як у Animal Crossing проведуть перший показ мод брендів Balenciaga, Dior, Louis Vuitton.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...