Реклама

📈 Продажі Nintendo Switch зросли у понад 2 рази

І це не тільки завдяки карантину.
Čytaty latynkoju
📈 Продажі Nintendo Switch зросли у понад 2 рази
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 📈 Продажі Nintendo Switch зросли у понад 2 рази
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
І це не тільки завдяки карантину.

Попит на Nintendo Switch

За березень 2020 року було продано у понад 2 рази більше Nintendo Switch ніж за березень минулого року. А в США продажі інших ігрових консолей, PlayStation 4 та Xbox One, зросли на 25%.

У компаніях пояснюють попит тим, що все більше і більше людей купляють приставки на час самоізоляції. Проте в Nintendo ще зазначають, що вихід нової гри, Animal Crossing, також сильно вплинув на продажі консолі.

Гра Animal Crossing стала справжнім бестселером, лише на початку весни вона вже стала «грою року». Лише у Японії за перші 3 дні продали 1,8 мільйона копій гри, а продажі консолей Nintendo Switch перевищили попит на приставку Wii.

Збільшення обсягів виробництва

Раніше повідомлялось, що компанії, котрі виробляють деталі для приставок, збільшили виробництво необхідних компонентів для консолей. Постачальники працюватимуть у посиленому режимі з квітня по червень, щоб виробити необхідну кількість деталей.

Всього компанія планує виробити на 10% більше консолей, ніж роком раніше — тоді виробили понад 20 мільйонів приставок.

Раніше Nintendo довелось припинити постачання консолі до Японії через великий попит. А в США навіть розкупили? Продажі Nintendo Switch зросли через спалах вірусу COVID-19 всі приставки на Amazon та Ebay.

Якщо ви хочете придбати собі приставку, але ціна вас не дуже приваблює, то можете прочитати історію? Коли ну дуже хочеш Nintendo Switch: американець сам зібрав повноцінну консоль вдома про те, як американець зібрав повноцінну консоль вдома: коли ну дуже хочеш Nintendo Switch.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...