Реклама

🎮 Продажі Nintendo Switch зросли через спалах вірусу COVID-19

Через стан карантину у світі зросли продажі портативної ігрової консолі Nintendo Switch.
Čytaty latynkoju
🎮 Продажі Nintendo Switch зросли через спалах вірусу COVID-19
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎮 Продажі Nintendo Switch зросли через спалах вірусу COVID-19
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Через стан карантину у світі зросли продажі портативної ігрової консолі Nintendo Switch.

Попит на Nintendo Switch

У багатьох країнах ввели стан карантину через спалах вірусу COVID-19, саме тому люди скуповують найнеобхідніше на час самоізоляції — туалетний папір, гречка, консерви та Nintendo Switch.

Також ми раніше писали? «Чи помру я від COVID-19 та скільки мені треба туалетного паперу?» — пройдіть тести, як можна дізнатись, скільки запасів туалетного паперу вам треба зробити на час карантину.

Наразі навіть на сайті Amazon не залишилося жодної моделі консолі, як повідомляє Forbes, але досі можна придбати ігрову платформу Nintendo від інших підприємців, хоча ціна зараз складає майже $550.

Попит на Nintendo Switch в Україні також не виняток. Так з 1 січня поточного року середня ціна на консоль зросла з $430 до $480.

Окрім того через загальну самоізоляцію Steam побив? Steam побив рекорд одночасного онлайну — майже 20 мільйонів користувачів рекорд одночасного онлайну.

Новий рекорд Steam

Раніше Steam мав інший рекорд по одночасній кількості користувачів онлайн — 2 лютого сервіс відвідало 18 мільйонів та 748 тисяч відвідувачів.

Зараз, відповідно до офіційної статистики Steam, нова найвища позначка складає 23 мільйони 436 тисяч користувачів онлайн.

Окрім того очікується, що найближчим часом загальна одночасна кількість відвідувачів на сайті стане понад 25 мільйонів.

Також ми раніше писали? У що пограти в карантин: 5 відеоігор, які дадуть надію на краще під час пандемії, у що пограти в карантин: 5 відеоігор, які дадуть надію на краще під час пандемії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...