Реклама

👩🏼‍🎤 Співачка Ґраймс виклала новий кліп, але незвичайний

Особливість кліпу на пісню You’ll Miss Me When I’m Not Around полягає в тому, що його повинні доробити глядачі, а як саме це вже залежить лише від їх уяви. 
Čytaty latynkoju
👩🏼‍🎤 Співачка Ґраймс виклала новий кліп, але незвичайний
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 👩🏼‍🎤 Співачка Ґраймс виклала новий кліп, але незвичайний
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Особливість кліпу на пісню You’ll Miss Me When I’m Not Around полягає в тому, що його повинні доробити глядачі, а як саме це вже залежить лише від їх уяви. 

Новий кліп Ґраймс

Приблизно тиждень тому Ґраймс виклала свій новий кліп, котрий зробили на фоні хромакею… і все. Він не має певного сюжету чи хоча б якогось екшну, на відео можна лише побачити саму співачку у футуристичному одязі, котрий дуже схожий на костюм самурая. Також іноді Ґраймс робить різні рухи мечем, а за спиною в неї з’являються механічні крила.

Так, будь-хто може сказати, що кліп — зовсім не готовий і це лише його недороблена версія і буде правий. Концепція кліпу полягає в тому, щоби його доробили самі глядачі.

Кожен може скористатись необхідними для цього матеріалами та спробувати зробити свою версію відео. Потім можна завантажити свій кліп до YouTube з хештегом #GrimesArtKit

Найкращі відео співачка потім розмістить у себе в соцмережах з посиланням на авторів. А ми вже переглянули різні версії кліпів і зібрали для вас найцікавіші, найнезвичніші та часом дивні варіанти відео.

Хто така Ґраймс?

Ґраймс, або Клер Еліс Буше, співачка з Канади відома завдяки своєму голосу та футуристичній манері виступів. Всього на її рахунку вже шість повноцінних альбомів, останній з яких вийшов у лютому. До того ж вона займається мистецтвом і малює картини у стилі аніме, а її роботи виставляють по всьому світу.

Окрім того Ґраймс відома тим, що зустрічається з чоловіком, котрий також є дуже великим поціновувачем футуризму та технологій — Ілоном Маском, генеральним директором компаній Tesla, SpaceX та Boring Company. Наразі пара очікує дитину, що також можна було побачити на відео.

Також ми вже раніше писали? На YouTube з’явилося цілодобове шоу з виступами артистів, як на YouTube з’явилося цілодобове шоу з виступами артистів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...