Реклама

🐺 Netflix анонсував новий акторський склад другого сезону «Відьмака»: хто зіграє Ламберта та Ескеля

Netflix назвав нових акторів, які з'являться в другому сезоні серіалу «Відьмак».

Čytaty latynkoju
🐺 Netflix анонсував новий акторський склад другого сезону «Відьмака»: хто зіграє Ламберта та Ескеля
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🐺 Netflix анонсував новий акторський склад другого сезону «Відьмака»: хто зіграє Ламберта та Ескеля
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Netflix назвав нових акторів, які з'являться в другому сезоні серіалу «Відьмак».

Компанія оголосила список нових акторів та їхні ролі у твітері.

Нові персонажі

У новому сезоні ми побачимо сімох нових героїв.

Зокрема, з’явиться актор Крістофер Хівью, відомий як Тормунд з «Гри престолів». Він зіграє полумедведя-напівлева Нівеллена.

Джерело: IMDB

У серії нарешті з’являться інші відьмаки. Ламберта зіграє Пол Бульон («Гострі картузи», «Патрік Мелроуз»).

Джерело: IMDB

Коена — Ясен Атор

 

А Ескеля — Туе Ерстед Расмуссен

Джерело: IMDB

Крім того, в акторському складі другого сезону з’являться Аїша Фаб’єн Росс, яка зіграє чародійку Лідію ван Бредевоорт.

Джерело: IMDB

Месія Сімсон — в ролі Францески Фіндабаір, могутньої ельфійської чародійки.

Джерело: IMDB

Та Агнес Бьорн у ролі підступної Вереєни.

Джерело: IMDB

 

Прем’єра першого сезону фантастичного серіалу «Відьмак» за мотивами книг письменника Анджея Сапковського відбулася на стрімінговому сервісі Netflix 20 грудня 2019 року. Другий сезон «Відьмака» буде доступний підписникам Netflix в 2021 році.

Також ми вже раніше писали? Netflix анонсував повнометражне аніме «Відьмак. Кошмар вовка», що Netflix анонсував повнометражне аніме «Відьмак. Кошмар вовка»

Другий сезон серіалу

Історія стане більш лінійною, оскільки перший сезон наблизився до об’єднання шляхів головних героїв. Крім цього, сюжет рухатиметься активніше, тому що взаємини між героями, які будувалися перший сезон, починають сильніше впливати на те, що відбувається у серіалі. Персонажі будуть частіше зустрічатися та взаємодіяти між собою.

Знімання другого сезону серіалу «Відьмак» мають розпочатися на початку 2020 року, а вихід серіалу запланований на 2021 рік.

Про що «Відьмак»

Анджей Сапковський створив цикл «Відьмак» у 1986 році. Дія відбувається в уявному світі, що нагадує середньовічну Європу, де, крім людей, існують інші раси, як-то ельфи чи краснолюди, а також страшні чудовиська і магія. У циклі розповідається про пригоди відьмака, мисливця на монстрів, Ґеральта — одного з останніх представників цього ордену, який намагається не втручатися в політичні конфлікти. Врешті, у намаганнях захистити Цірі, він також опиняється втягнутим у велике протистояння північних держав великій південній імперії.

Серія містить численні посилання на нашу реальність та проблеми, що з ними стикається сучасне суспільство: расизмом, гомофобією, корупцією, бюрократією тощо, а також чорним гумором і сатирою. Враховуючи, що автор надихався в роботі середньовічною та сучасною Польщею, що є близькою до нас країною, книги заслужили любов українських поціновувачів фентезі.

Загалом, перший сезон отримав різні відгуки. Дехто сварив його за нелінійність та неможливість зрозуміти сюжет без попереднього прочитання або проходження гри. Netflix навіть довелося опублікувати інфографіку з поясненнями таймлайну? Netflix пояснив таймлайн першого сезону серіалу «Відьмак»: інфографіка першого сезону серіалу.

Попри це, «Відьмак» увійшов у ТОП-10 найбільш популярних серіалів Netflix? Netflix пояснив таймлайн першого сезону серіалу «Відьмак»: інфографіка 2019 року, хоча вийшов наприкінці грудня.

Слухайте також україномовний кавер? Слухайте україномовний кавер на відому пісню зі серіалу «Відьмак» на відому пісню зі серіалу «Відьмак».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...