Реклама

🐺 Netflix анонсував повнометражне аніме «Відьмак. Кошмар вовка»

Netflix використав новий метод підрахунку переглядів. Крім цього, у мережі знайшли сценарій проекту з назвою The Witcher: Nightmare of the Wolf. Припускають, що це буде анімаційний фільм за «Відьмаком», який вийде між першим та другим сезоном серіалу.
Čytaty latynkoju
🐺 Netflix анонсував повнометражне аніме «Відьмак. Кошмар вовка»
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🐺 Netflix анонсував повнометражне аніме «Відьмак. Кошмар вовка»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Netflix використав новий метод підрахунку переглядів. Крім цього, у мережі знайшли сценарій проекту з назвою The Witcher: Nightmare of the Wolf. Припускають, що це буде анімаційний фільм за «Відьмаком», який вийде між першим та другим сезоном серіалу.

Оновлення

Netflix підтвердив, що працює над повнометражним аніме за «Відьмаком» під назвою The Witcher: Nightmare of the Wolf. Фільмом займуться шоуранери серіалу «Відьмак» Лорен Хіссрік, Бо ДеМайо та корейська Studio Mir (відома за анімацією серіалу «Легенда про Корру»).

Найпопулярніший дебют серіалу на Netflix

Серіал «Відьмак» отримав 76 млн переглядів за перший місяць.

Про це йдеться у звіті Netflix інвесторам за четвертий квартал 2019 року, повідомляє The Wrap.

Це означає, що «Відьмак» показав найкращий результат дебюту серіалу за всю історію Netflix.

Відьмак, серіал від Netflix

Щоправда, Netflix використав новий метод підрахунку переглядів. Відтепер у статистику входять всі акаунти, на яких серіал або фільм дивилися понад дві хвилини.

Раніше враховувалися акаунти, з якого було переглянуто мінімум 70% фільму або одного епізоду серіалу. Від цієї системи відмовилися, оскільки, як вважає Netflix, вона не дозволяє оцінювати статистику фільмів та серіалів однаково.

Анімаційний серіал «Відьмак. Кошмар вовка»

Натхненний цим успіхом Netflix працює над анімаційним фільмом «Відьмак: Кошмар вовка», який вийде між першим та другим сезоном серіалу.

Про це повідомляє Redanian Intelligence з посиланням на сценарій проект з назвою The Witcher: Nightmare of the Wolf, що знайшли у базі даних Гільдії сценаристів США.

Відьмак

За інформацією, над сценарієм буде працювати Бо ДеМайо, який написав третій епізод першого сезону «Відьмак». Раніше під час інтерв’ю з журналістами IGN Poland виконавчий продюсер серіалу «Відьмак» Томаш Багінський заявив, що у компанії не виключають можливості зняти анімаційний серіал за «Відьмаком».

Інші успішні серіали 2019 року

Другий сезон серіалу «Ти»/You за перший місяць набрав 54 млн переглядів, а третій сезон серіалу «Корона»/The Crown — 21 млн.

Про що «Відьмак»

Анджей Сапковський створив цикл «Відьмак» у 1986 році. Дія відбувається в уявному світі, що нагадує середньовічну Європу, де, крім людей, існують інші раси, як-то ельфи чи краснолюди, а також страшні чудовиська і магія. У циклі розповідається про пригоди відьмака, мисливця на монстрів, Ґеральта — одного з останніх представників цього ордену, який намагається не втручатися в політичні конфлікти. Врешті, у намаганнях захистити Цірі, він також опиняється втягнутим у велике протистояння північних держав великій південній імперії.

Відьмак, серіал від Netflix

Серія містить численні посилання на нашу реальність та проблеми, що з ними стикається сучасне суспільство: расизмом, гомофобією, корупцією, бюрократією тощо, а також чорним гумором і сатирою. Враховуючи, що автор надихався в роботі середньовічною та сучасною Польщею, що є близькою до нас країною, книги заслужили любов українських поціновувачів фентезі.

Другий сезон серіалу

Історія стане більш лінійною, оскільки перший сезон наблизився до об’єднання шляхів головних героїв. Крім цього, сюжет рухатиметься активніше, тому що взаємини між героями, які будувалися перший сезон, починають сильніше впливати на те, що відбувається у серіалі. Персонажі будуть частіше зустрічатися та взаємодіяти між собою.

Знімання другого сезону серіалу «Відьмак» мають розпочатися на початку 2020 року, а вихід серіалу запланований на 2021 рік.

Загалом, перший сезон отримав різні відгуки. Дехто сварив його за нелінійність та неможливість зрозуміти сюжет без попереднього прочитання або проходження гри. Netflix навіть довелося опублікувати інфографіку з поясненнями таймлайну? Netflix пояснив таймлайн першого сезону серіалу «Відьмак»: інфографіка першого сезону серіалу.

Попри це, «Відьмак» увійшов у ТОП-10 найбільш популярних серіалів Netflix? Netflix пояснив таймлайн першого сезону серіалу «Відьмак»: інфографіка 2019 року, хоча вийшов наприкінці грудня.

Слухайте також україномовний кавер? Слухайте україномовний кавер на відому пісню зі серіалу «Відьмак» на відому пісню зі серіалу «Відьмак».

? Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...