Реклама

🐺 Слухайте україномовний кавер на відому пісню зі серіалу «Відьмак»

Авторка YouTube-каналу Helena Androsova опублікувала україномовний кавер на пісню Toss a Coin to Your Witcher зі серіалу «Відьмак»
Čytaty latynkoju
🐺 Слухайте україномовний кавер на відому пісню зі серіалу «Відьмак»
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🐺 Слухайте україномовний кавер на відому пісню зі серіалу «Відьмак»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Авторка YouTube-каналу Helena Androsova опублікувала україномовний кавер на пісню Toss a Coin to Your Witcher зі серіалу «Відьмак»

Youtube-блогерка та авторка численних каверів Helena Androsova заспівала українською мовою відомий хіт Toss a Coin to Your Witcher / «Киньте гріш Відьмакові» зі серіалу «Відьмак».

Що за пісня

Найбільша прихильність глядачів серіалу дісталася дуету Ґеральта та барда Любистка, які подорожують разом більшу частину першого сезону. Характери героїв сильно відрізняються — похмурий і неговіркий відьмак контрастує з веселим та багатослівним бардом.

У другому епізоді Любисток (у виконанні Джої Беті) співає пісню Toss a Coin to Your Witcher / «Киньте гріш Відьмакові», яка за кілька днів встигла перетворитися на справжній вірусний хіт та отримати численні кавери різними мовами. Особливо популярними стали версії польською та японською мовами. Нині місце поруч у топі може зайняти українська версія.

Текст пісні заснований на подіях другого епізоду серіалу, у якому вперше зустрічаються Любисток та Ґеральт. Її написали композитори Соня Білоусова та Гіона Остінеллі.

Відео було опубліковано на YouTube 8 січня та вже набрало понад дев’ять тисяч переглядів. У коментарях слухачі відзначають якісний переклад оригінальної пісні.

Відьмак

Кавер від LUMOS Orchestra

Декілька днів тому україномовний кавер також записали LUMOS Orchestra — український оркестр, який виконує музику зі саундтреків.

Про серіал

20 грудня Netflix випустив серіал «Відьмак», екранізацію однойменної серії романів польського фантаста Анджея Сапковського. Дія відбувається в уявному світі, що нагадує середньовічну Європу, де, крім людей, існують інші раси, як-то ельфи чи краснолюди, а також страшні чудовиська і магія.

У циклі розповідається про пригоди відьмака, мисливця на монстрів, Ґеральта — одного з останніх представників цього ордену, який намагається не втручатися в політичні конфлікти. Врешті, у намаганнях захистити Цірі, він опиняється втягнутим у велике протистояння північних держав великій південній імперії.

Відьмак
Серія містить численні посилання на нашу реальність та проблеми, що з ними стикається сучасне суспільство: расизмом, гомофобією, корупцією, бюрократією тощо, а також чорним гумором і сатирою. Враховуючи, що автор надихався в роботі середньовічною та сучасною Польщею, що є близькою до нас країною, книги заслужили любов українських поціновувачів фентезі.

Загалом, серіал отримав різні відгуки. Дехто сварив його за нелінійність та неможливість зрозуміти сюжет без попереднього прочитання або проходження гри. Netflix навіть довелося опублікувати інфографіку з поясненнями таймлайну? Netflix пояснив таймлайн першого сезону серіалу «Відьмак»: інфографіка першого сезону серіалу.

Попри це, «Відьмак» увійшов у ТОП-10 найбільш популярних серіалів Netflix? Netflix пояснив таймлайн першого сезону серіалу «Відьмак»: інфографіка 2019 року, хоча вийшов наприкінці грудня.

? Читайте Na chasi у Facebook і Тwitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...