Реклама

🌑 П'ять нових треків п'ятниці — 3 вересня

Продовжуємо рубрику.
Čytaty latynkoju
Depositphotos
🌑 П'ять нових треків п'ятниці — 3 вересня
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🌑 П'ять нових треків п'ятниці — 3 вересня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Продовжуємо рубрику.

Вітаємо в третьому випуску нашої нової рубрики «5 треків», де ми уважно слухаємо, що вийшло за тиждень та в релізну п’ятницю, і розповідаємо вам про найважливіше.

🌑 ABBA — Don’t Shut Me Down

Всі думали, що головною музичною подією тижня стане вихід альбому Каньє Веста Donda (і до нього ми ще повернемося), але щось пішло не так. Через 40 років після розпаду возз’єднався гурт, який свого часу змінив попмузику назавжди. ABBA анонсувала новий альбом Voyage, голографічний концерт і навіть вже показала два перших нових треки.

Обидві пісні — класична ABBA, якою ми її любимо й знаємо. А для тих, хто не знає, важливо розуміти, що це не просто якийсь гурт з минулого, а музиканти, що зробили попмузику такою, якою ми знаємо її сьогодні.

ABBA заснували у Стокгольмі Polar Studios і позначили шведську столицю на музичній мапі. Без них у цьому місті не з’явилося б студії «Шейрон», в нетрях якої з’явилися Backstreet Boys, N-SYNC, Брітні Спірс та ледь не вся головна попмузика 90-х.

Виходець з «Шейрона» і палкий фанат ABBA Макс Мартін сьогодні є найбільш впливовим поп-продюсером — людиною, який перетворює артистів на золото. Він відповідальний за …Baby One More Time, яка зробила зіркою Брітні Спірс, перетворення Тейлор Свіфт на поп-артистку, зліт Кеті Перрі і навіть останній альбом The Weeknd.

⬛ Kanye West — Jesus Lord

Довгоочікувана платівка культового репера нарешті вийшла після всіх поневірянь і кількох презентацій наживо на стадіонах. Каньє Вест назвав альбом Donda на честь своєї померлої у 2007 році матері Донди Вест, а обкладинкою став просто чорний квадрат.

На платівці Каньє (або просто Йе) піднімає теми віри, расизму й поліцейського насильства, нерівності та розповідає багато особистих історій. Зокрема, на треку Jesus Lord артист зізнається у важкій депресії, суїцидальних думках та згадує свою матір. Завершується трек промовою Ларрі Гувера молодшого — сина відомого гангстера Ларрі Гувера, що засуджений до шести пожиттєвих термінів за убивства, наркоторгівлю та інші злочини.

⚰️ Charli XCX — Good Ones

Зірка інді-попу повертається з новим синглом після минулорічного альбому How I’m Feeling Now з досить експериментальним для співачки звучанням. Good Ones більше схожий на класичний поптрек і розповідає про те, як Чарлі завжди обирає поганих хлопців і кидає хороших. Коли вийде новий альбом, до якого належить цей трек, невідомо.

🍁 паліндром — 1 вересня

Львівський репер та музикант повертається до репу, вітає сам себе з Днем народження, розповідає про свій поточний стан, проходиться по музичній пресі й загалом багато злиться.

Johnny Marr — Spirit, Power and Soul

Колишній учасник The Smiths повертається з новим синглом на потужний біт на межі диско. Пісня увійде до подвійної платівки під назвою Fever Dreams, який складатиметься з чотирьох EP. Дата виходу поки невідома.

Читайте попередні випуски 5 треків — за 13 серпня та 20 серпня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...