Реклама

🌞 П'ять важливих треків п'ятниці — 20 серпня

Čytaty latynkoju
🌞 П'ять важливих треків п'ятниці — 20 серпня
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🌞 П'ять важливих треків п'ятниці — 20 серпня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вітаємо в другому випуску нашої нової рубрики «5 треків», де ми уважно слухаємо, що вийшло за тиждень та у релізну п’ятницю, і розповідаємо вам про найважливіше.

🌞 Lorde — Mood Ring

Хедлайнером сьогоднішнього випуску стане новозеландська артистка Лорд, яка прогреміла на весь світ у 17-річному віці хітом Royals та першим альбомом Pure Heroine, згодом випустила ще більш успішний Melodrama, а потім зникла на довгі чотири роки.

Сьогодні Лорд повертається з платівкою Solar Power, а напередодні випустила сингл з кліпом на нього Mood Ring. Альбом розповідає про те, як Лорд втомилася від каліфорнійських тусовок, не дуже розуміє, що їй робити далі в житті, і ділиться мудрістю дівчини, якій через приголомшливий успіх довелося рано подорослішати.

Допомагав записувати альбом продюсер Джек Антонофф — він же колись працював і над Melodrama, а останнім часом більш відомий роботою з Тейлор Свіфт, Ланою дель Рей, Сент Вінсент та іншими.

🏙️ James Blake — Life Is Not The Same

Британський музикант Джеймс Блейк готується до випуску нового альбому 10 вересня і випускає вже третій сингл з платівки — на відміну від попередньої Say What You Will, нова пісня більше схожа на звичне для Блейка звучання.

У продюсуванні цього треку брав участь Joji — колишній ютубер, а тепер музикант та продюсер.

🎥 Remi Wolf — Quiet On Set

Ремі Вулф — американська зірка, що сходить, анонсувала дебютний альбом Juno, який вийде 15 жовтня та представила дві пісні з нього. Впізнаваний тембр голосу, багато синтезаторів у жанрі за власним визначенням «підфанкований соул-поп».

Рекомендуємо слідкувати за співачкою, щоб не пропустити нове гучне ім’я на поп-сцені.

🏃‍♂️ Bastille — Thelma + Louise

Британський поп-рок гурт готується випустити свій новий альбом, але поки не знає, коли. Thelma + Louise — це ода однойменному фільму, і це вже третя пісня з платівки, яка вийде незабаром.

🪰 YUNGBLUD — fleabag

У новій пісні англійський рокер надихається звуком Nirvana і розповідає про темні часи свого життя, коли він намагався змінити себе на догоду оточуючим, які не могли прийняти його таким, який він є.

Читайте випуск «П’ять треків» з попереднього тижня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...