Реклама

💃 Гурт ABBA возз'єднався: дві нові пісні, анонс нового альбому (перший за 40 років) та концерт-голограма (оновлюється)

Čytaty latynkoju
💃 Гурт ABBA возз'єднався: дві нові пісні, анонс нового альбому (перший за 40 років) та концерт-голограма (оновлюється)
  1. Головна
  2. Музика
  3. 💃 Гурт ABBA возз'єднався: дві нові пісні, анонс нового альбому (перший за 40 років) та концерт-голограма (оновлюється)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Про те, що ABBA записує нові пісні, стало відомо ще у 2020 році. Тоді були чутки, що шведська четвірка записала п’ять пісень і збиралася представити їх, але цьому завадила пандемія.

Тиждень тому гурт зробив офіційний анонс заходу під назвою Voyage 2 вересня. Проте жодних деталей музиканти не оголосили.

Сьогодні нарешті підтвердилося — дійсно, ABBA записала новий альбом, перший за майже 40 років. Платівка називатиметься Voyage та складатиметься з 10 треків. Альбом вийде 5 листопада.

Ми хотіли зробити це перед тим, як помремо

Бенні Андерссон, музикант ABBA

Також гурт анонсував голографічний концерт, який створили за допомогою технології motion capture, яку використовують для зйомок блокбастерів та розробки відеоігор.

Концерт зіграють на спеціальній арені, яку побудують спеціально для цієї мети.

Про гурт ABBA

ABBA — легендарний шведський музичний гурт, який створили у 1972 році. Назва гурту є акронімом з перших літер імен учасників (Агнета ФельтскугБйорн УльвеусБенні Андерссон та Анні-Фрід Лінгстад).

Гурт став глобально популярним після виступу й перемоги на «Євробаченні», а згодом змінив музичну індустрію і надав Швеції статус світової кузні попмузики.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...