Реклама

🌄 П'ять важливих треків п'ятниці — 13 серпня

Починаємо нову рубрику.
Čytaty latynkoju
🌄 П'ять важливих треків п'ятниці — 13 серпня
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🌄 П'ять важливих треків п'ятниці — 13 серпня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Починаємо нову рубрику.

Релізна п’ятниця — це єдиний день виходу всіх музичних релізів у світі. Хоча не всі дотримуються цього дня, все ж більшість музичної індустрії живе цим календарем, а чарти й плейлісти стрімінгів оновлюються саме по п’ятницях.

Саме тому ми вирішили завести нову рубрику «П’ять треків». Ми уважно слухатимемо всі пісні, що вийшли за тиждень та конкретно у п’ятницю, і відбиратимемо з них п’ять, які вам точно не варто пропускати, щоб бути в курсі сучасних музичних трендів.

🏺 Lizzo — Rumors feat. Cardi B

Напевно, найгучніший реліз цього тижня — це дует співачки Ліззо та реперки Карді Бі. Про кліп, який зняла українська режисерка Таню Муіньо, у нас була окрема новина, а трек послухайте обов’язково.

🕺 Jungle — All Of The Time

Дует Jungle робить фанк на межі з диско й ось уже третій альбом тішить поціновувачів атмосфери спекотних літніх ночей чудовим саундтреком. Сьогодні вийшла платівка Loving in Stereo, де гурт дозволив собі трошки поекспериментувати та відійти від звичного звуку.

🏘️ The Killers — Quiet Town

Вічний «Містер Яскравий Бік» Брендон Флаверс та The Killers планували випускати зовсім інший альбом, але тут втрутилася пандемія, яка змінила всі їхні плани. Так і вийшов Pressure Machine, де Флаверс повертається до маленького містечка, в якому виріс, у стилі класичної «американи» з реверансами до Брюса Спрінгстіна і губною гармонікою.

🌇 morgendie — місто мільйонів історій

Інді-поп гурт morgendie це Дмитро й Анастасія, які випустили альбом «місто мільйонів історій» з приємним вайбом нічного міста, під який дуже приємно їхати кудись на зустріч заходу.

🎸 Machine Gun Kelly — papercuts

Чимдалі просувається кар’єра колишнього репера Колсона Бейкера, тим більше він схиляється до важкої музики. Для нового треку він знову попрацював разом з Тревісом Баркером — продюсером та ударником Blink-182.

Пишіть, що думаєте про сьогоднішні релізи, у коментах. До зустрічі наступної п’ятниці!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...