Реклама

🇯🇵 Японія пропонує встановити правила з «Великою сімкою» для CBDC

Ця подія закладе основу для більш ефективних транскордонних платежів.
Čytaty latynkoju
🇯🇵 Японія пропонує встановити правила з «Великою сімкою» для CBDC
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🇯🇵 Японія пропонує встановити правила з «Великою сімкою» для CBDC
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ця подія закладе основу для більш ефективних транскордонних платежів.

Важливе повідомлення

Центральний банк Японії BOJ заявив у четвер, 8 квітня, про можливість встановити «спільні правила» щодо CBDC з шістьма основними центральними банками світу. Це стало відомо з інтерв’ю головного розробника CBDC Казусіге Каміяма для Reuters.

Роль CBDC для країн з різною економікою

Він сказав, що ця подія закладе основу для більш ефективних транскордонних платежів. Каміяма підкреслює, що роль CBDC різна для країн як зі стійкою, так і з економікою, що розвивається. Більш того, останні можуть використовувати CBDC для заповнення недоліків у своїй фінансовій інфраструктурі.

Кращим рішенням буде розробити спільні правила для країн зі схожою економічною структурою

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Казусіге Каміяма, Глава департаменту Банку Японії, який керує розробкою CBDC

Казусіге Каміяма зазначив, що бажано обговорити правила з шістьма іншими великими центральними банками, які входять до країн «Великої сімки». Однак, наразі не відомо, що конкретно буде обговорюватися.

BOJ входить до складу основних центральних банків «Великої сімки». Вони спільно вивчають особливості цифрової валюти? Що таке криптобанк? У чому різниця? центральних банків (CBDC) та включають Федеральний резерв США та Європейський центральний банк.

Нагадаємо, що редакція Na chasi вже повідомляла по те, що Центральний банк Японії запустив? Японія планує протестувати власну криптовалюту власну CBDC. Наразі триває? Центральний банк Японії почав тестування CBDC перший етап тестування криптовалюти, який закінчиться в березні 2022 року. Ба більше, японський банк Sumitomo Mitsui запустив? Японський банк Sumitomo Mitsui запустив перший в країні security-токен власний security token, якому призначили рейтинг «а-1».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...