Реклама

😎 «Майже 100% власного капіталу інвестую в криптовалюти», — гендиректор Binance

Чанпен Чжао понад усе цінує ліквідність і саме тому бізнесмен вирішив не купувати автомобіль чи будинок. 
Čytaty latynkoju
Indian Express
😎 «Майже 100% власного капіталу інвестую в криптовалюти», — гендиректор Binance
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 😎 «Майже 100% власного капіталу інвестую в криптовалюти», — гендиректор Binance
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Чанпен Чжао понад усе цінує ліквідність і саме тому бізнесмен вирішив не купувати автомобіль чи будинок. 

Всі збереження в криптовалюту

Генеральний директор найбільшої криптобіржі у світі Binance Чанпен Чжао повідомив, що майже весь його власний капітал інвестується в криптовалюту. Про це він розповів у своєму недавньому інтерв’ю в Bloomberg.

Як відомо, станом на лютий 2021 року його капітал становив $1,9 млрд.

Крім того, він розповів, що понад усе цінує ліквідність. Саме тому бізнесмен вирішив не купувати автомобіль чи будинок.

Я надаю перевагу оренді квартири або номеру в готелі через більшу ліквідність

Чанпен Чжао, Генеральний директор найбільшої криптобіржі у світі Binance

В пріоритеті — Binance Card та NFT

44-річний Чанпен Чжао додав, що великий пріоритет зараз саме на розвитку та просуванні картки Binance. У компанії є бажання, щоб картка стала поширеним засобом для криптовалютних операцій та однорангових транзакцій.

Гендиректор також під час інтерв’ю нагадав, що французька команда Binance випустила свої токени на блокчейні Binance Smart Chain — редакція Na chasi / Crypto також писала✌? Французький Binance випустив NFT для користувачів про це. Ідея була покликана нагородити користувачів за участь у проєкті. Цю ініціативу планують зробити глобальною, а команда Іспанії вже наслідує цей приклад.

Читайте також: ⚽️ Футболісти з Southampton зможуть отримувати бонуси у біткоїнах

Фіат відсутній

Також гендиректор Binance? Binance: найпопулярніша криптобіржа. Огляд повідомив, що не володіє жодними фіатними активами. При цьому він додав, що його криптовалютні інвестиції в майбутньому не будуть використовуватися для купівлі фіатних активів або для конвертуватися в готівку.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Проте в лютому цього року Чанпен Чжао пояснив на своїй сторінці в Twitter, що конвертує в фіат рівно стільки, скільки необхідно для оплати побутових речей. А використовує його лише там, де не діє Binance Card. Ба більше, він наголосив, що не тримає фіат протягом тривалого проміжку часу.

?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1363504751241912321%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fd-1876711364951065849.ampproject.net%2F2103261048002%2Fframe.html

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

? Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді? Binance: найпопулярніша криптобіржа. Огляд.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...