Реклама

🇨🇦 У Канаді легалізували діяльність біткоїн підприємств 

З кожним днем все більше і більше країн надають дозвіл на операції з криптовалютами.
Čytaty latynkoju
🇨🇦 У Канаді легалізували діяльність біткоїн підприємств 
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🇨🇦 У Канаді легалізували діяльність біткоїн підприємств 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
З кожним днем все більше і більше країн надають дозвіл на операції з криптовалютами.

Легалізація біткоїн підприємств

Відтепер у Канаді всі компанії, які надають послуги, що пов’язані з криптовалютами, відносяться до категорії підприємств, що працюють у сфері грошових переказів. Про це повідомляють у Forklog.com з посиланням на Decrypt.

Також, згідно з новими правилами, ці компанії повинні бути зареєстровані в Центрі аналізу фінансових операцій та звітності (FINTRAC) і дотримуватися його вимог.

Як повідомив голова найбільшої криптовалютної біржі Канади Bullbitcoin та співробітник Bitcoin Embassy Френсіс Пуліо, віднині його компанія стала офіційним дилером віртуальних валют.

З 2014 року я був тісно залучений в цей процес, працюючи з Міністерством фінансів та FINTRAC. Наша позиція була незмінною: біткоїни — це гроші, і вони повинні бути врегульовані як і решта грошей.

Френсіс Пуліо, Голова Bullbitcoin та співробітник Bitcoin Embassy
Читайте також: 💰 Що таке халвінг біткоїна та як ринок криптовалют зміниться після 11 травня (оновлено)

Відповідно до нових вимог, здійснювати транзакції з криптовалютами на більш ніж 10 тисяч канадських доларів потребує звітності та ідентифікації користувачів. Френсіс Пуліо також зазначив, що більшість представників криптоіндустрії вже давно дотримуються правил ідентифікації клієнтів, оскільки цього вимагають самі платіжні партнери.

Раніше ми вже розповідали?? Два банки Швейцарії отримали дозвіл на торгівлю криптовалютами, як два банки Швейцарії отримали дозвіл на торгівлю криптовалютами. Також ми писали? Італія надала можливість торгівлі криптовалютами, як Італія надала можливість торгівлі біткоїнами.

Читайте також колонку? 3 причини, чому криптовалюти — на часі Олексія Федорова про 3 причини, чому криптовалюти на часі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...