Реклама

🇺🇦 Купуй українське: книга про вирішення бізнес-завдань через медіа у часи COVID-19

Щодня у рубриці «Купуй українське» ми розповідаємо про один український бренд. Більшість ідей злітає завдяки розголосу в ЗМІ. Книга «Піаритись не можна зупинитись» розповідає як керувати воронкою через пресу на будь-якому етапі життєвого циклу.
Čytaty latynkoju
🇺🇦 Купуй українське: книга про вирішення бізнес-завдань через медіа у часи COVID-19
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🇺🇦 Купуй українське: книга про вирішення бізнес-завдань через медіа у часи COVID-19
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Щодня у рубриці «Купуй українське» ми розповідаємо про один український бренд. Більшість ідей злітає завдяки розголосу в ЗМІ. Книга «Піаритись не можна зупинитись» розповідає як керувати воронкою через пресу на будь-якому етапі життєвого циклу.

У березні 2019 року власники медіаплатформи Deadline.com.ua видали книгу «Піаритись не можна зупинитись», яка розповідає про техніки піару, як бізнесу потрапити в публікації або на телебачення та як правильно керувати інфополем.

? Бізнес-завдання через медіа у період COVID-19

Книга «Піаритись не можна зупинитись» призначена для сучасного маркетолога, піарника, власника бізнесу або держслужбовця та розповідає як через публікації у ЗМІ вирішувати бізнес-завдання на різних етапах у часи COVID-19 або ні.

У книзі пояснюють техніки розкрутки персонального бренду, керування циклом зростання стартапів чи дій на стагнуючому ринку для «розігріву» будь-якої потрібної аудиторії.

Купуй українське!

Карантин — непростий час, але ми хочемо, щоби для якомога більшої кількості сучасних українців він став не лише часом викликів, але й часом можливостей.

Тому ми запустили нову рубрику «Купуй українське!», у якій розповідаємо про українські малі підприємства, які продовжують працювати або запустились просто зараз, та роблять класні продукти.

Якщо ви хочете, щоб ми написали про ваше підприємство чи продукт, заповніть, будь ласка, форму.

? Історія створення

Наприкінці 2017 року в Україні розпочала роботу медіаплатформа Deadline.com.ua, яка об’єднує прес-служби, експертів та журналістів. Реєструючись на сайті, журналіст отримує коментар від експерта, а експерт в обмін на це безкоштовну згадку у медіа, у якому працює журналіст.

Накопичивши статистику звернень, розробники ухвалили рішення вийти на ринок друкованої літератури та розповісти про менеджмент, що залишається «у тіні».

❓ Карантин та бізнес

thumbs-up

? Знайомтеся

Замовити книгу можна на сайті. Доставка відбувається через «Нову пошту». Існує також спеціальна пропозиція купівлі книги разом з проєктними файлами та шаблонами.

Отримайте безкоштовно першу главу книги, зареєструвавшись за посиланням.

Стратегічні ділові поради структуровані в легку форму, про що можна переконатися навіть під час читання лише кількох сторінок твору. Ось чому ми пропонуємо безкоштовно главу для потенційних читачів

Олександра Стельмахова

Раніше ми вже написали про «Майстерню мрії?? Купуй українське: чай від центру «Майстерня мрії»», яка виготовляє трав’яні чаї, видавництво CANactions?? Купуй українське: книги від CANactions та майстерню з виробництва шкіряних та глиняних товарів — Muha Handmade?? Купуй українське: вироби зі шкіри та глини від Muha Handmade.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...