Реклама

🇺🇦 Купуй українське: книги від CANactions

Щодня у рубриці «Купуй українське» ми розповідаємо про один український бренд, продукцію якого варто купити, аби підтримати український бізнес під час карантину. Сьогодні — це видавництво CANactions!
Čytaty latynkoju
🇺🇦 Купуй українське: книги від CANactions
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🇺🇦 Купуй українське: книги від CANactions
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Щодня у рубриці «Купуй українське» ми розповідаємо про один український бренд, продукцію якого варто купити, аби підтримати український бізнес під час карантину. Сьогодні — це видавництво CANactions!

Видавництво CANactions створене освітньою платформою CANactions School наприкінці 2018 року. Воно спеціалізується на створенні та поширенні якісної професійної літератури у сфері архітектури та міського розвитку.

? Які книги вже відомі

Українські читачі можуть прочитати такі світові бестселери, як «Міста для людей» Йена Ґела, «Чотири стіни та дах: складна природа простої професії» Рейніра де Граафа та «Правила пішохідного міста. 101 крок зі створення кращих місць? CANactions розпочинає передпродаж книги «Правила пішохідного міста» Джефа Спека» відомого американського урбаніста Джеффа Спека.

Цікаво, що перший переклад книг «Правил пішохідного міста…» та «Чотири стіни та дах…» був саме українською мовою.

CANactions

Купуй українське!

Карантин — непростий час, але ми хочемо, щоби для якомога більшої кількості сучасних українців він став не лише часом викликів, але й часом можливостей.

Тому ми запустили нову рубрику «Купуй українське!», у якій розповідаємо про українські малі підприємства, які продовжують працювати або запустились просто зараз, та роблять класні продукти.

Якщо ви хочете, щоб ми написали про ваше підприємство чи продукт, заповніть, будь ласка, форму.

Історія створення

Наприкінці 2018 року видавництво заснувала міжнародна освітня платформа CANactions School, місія якої полягає у сприянні створенню просторів та спільнот, де люди будуть жити та працювати із задоволенням.

Поява якісної літератури у сфері архітектури та урбаністики в Україні — наша давня мрія. Майже всі книги нашої бібліотеки ми шукали по різних куточках світу. І тоді ми вирішили діяти та перекладати їх власноруч

CANactions

❓ Як вплинув карантин

Початок карантину збігся із розпалом спільнокошт-кампанії книги «Усім потрібне житло. Справедливе, соціальне, доступне? «Усім потрібне житло» — видавництво CANactions видає нову книгу українською. Як підтримати» німецьких архітекторів та архітекторок Урсули Клєефіш-Йобст, Петера Кеддерманна, Карен Юнґ.

thumbs-up

? Як підтримати

Замовити книги зі знижкою можна на сайті. Доставка відбувається через «Нову пошту».

Нагадаємо, першим учасником нової рубрики стала «Майстерня мрії»?? Купуй українське: чай від центру «Майстерня мрії» — соціальне підприємство зі Львова, що займається виготовленням трав’яних чаїв, частину прибутку від продажу якого спрямовують на центр для молоді з ментальними порушеннями.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...