Реклама

🇺🇦 Купуй українське: вироби зі шкіри та глини від Muha Handmade

Щодня у рубриці «Купуй українське» ми розповідаємо про один український бренд, продукцію якого варто купити, аби підтримати український бізнес під час карантину. Сьогодні — це майстерня Muha Handmade!
Čytaty latynkoju
🇺🇦 Купуй українське: вироби зі шкіри та глини від Muha Handmade
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🇺🇦 Купуй українське: вироби зі шкіри та глини від Muha Handmade
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Щодня у рубриці «Купуй українське» ми розповідаємо про один український бренд, продукцію якого варто купити, аби підтримати український бізнес під час карантину. Сьогодні — це майстерня Muha Handmade!

Майстерня Muha Handmade створює різноманітні вироби з природних матеріалів — натуральної шкіри, льону та глини.

? Що саме можна придбати

Muha Handmade пропонує широкий вибір товарів з натуральної шкіри: гаманці, ремені, сумки та іменні браслети. Якщо вам ближче до душі вироби з тканини, то на сайті майстерні ви знайдете скатертини, рушники, серветки та екоторби, виготовлені з льону.

Також майстри трохи працюють з глиною, виготовляючи різноманітні горнятка та тарілі для запікання. Більшість виробів під час замовлення можна персоналізувати — обрати колір або нанести власний напис

Купуй українське!

Карантин — непростий час, але ми хочемо, щоби для якомога більшої кількості сучасних українців він став не лише часом викликів, але й часом можливостей.

Тому ми запустили нову рубрику «Купуй українське!», у якій розповідаємо про українські малі підприємства, які продовжують працювати або запустились просто зараз, та роблять класні продукти.

Якщо ви хочете, щоб ми написали про ваше підприємство чи продукт, заповніть, будь ласка, форму.

? Історія виникнення

Бренд Muha Handmade з’явився у 2014 році, коли засновник майстерні Андрій залишив офісну роботу в Києві та почав робити різні вироби в одному з гаражів на київській Оболоні. Наступного року він переїхав до Кременчука, де зібрав команду та відкрив повноцінну майстерню.

Спочатку виробництво фокусувалося на виробах зі шкіри, але з часом асортимент доповнився виробами з глини від іншого місцевого майстра, пана Юрія, який разом із Muha виробляє глиняні горнятка для чаю та кави. Згодом, у 2019-му майстерня знайшла ще одного майстра Вікторію та відкрила новий для себе матеріал — льон.

Наразі каталог бренду складається з понад 60 різних виробів, які команда відправляє в різні куточки України, а також по всьому світу.

❓ Як вплинув карантин

Через карантин довелося зачинити майстерню, тому команда перенесла всю роботу додому, де вони створюють вироби дистанційно.

thumbs-up

? Як підтримати

Придбати вироби майстерні Muha Handmade можна на сайті або їх сторінках у Facebook та Instagram.

Також ми вже раніше писали?? Купуй українське: книги від CANactions про книги від CANactions та розповідали?? Купуй українське: чай від центру «Майстерня мрії» про чай від центру «Майстерня мрії».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...