Реклама

🇺🇦 Купуй українське: чай від центру «Майстерня мрії»

Щодня у рубриці «Купуй українське» ми розповідаємо про один український бренд, продукцію якого варто купити, аби підтримати український бізнес під час карантину. Сьогодні — це «Майстерня мрії» зі Львова!
Čytaty latynkoju
🇺🇦 Купуй українське: чай від центру «Майстерня мрії»
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🇺🇦 Купуй українське: чай від центру «Майстерня мрії»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Щодня у рубриці «Купуй українське» ми розповідаємо про один український бренд, продукцію якого варто купити, аби підтримати український бізнес під час карантину. Сьогодні — це «Майстерня мрії» зі Львова!

Першим учасником нової рубрики стала «Майстерня мрії» — соціальне підприємство зі Львова, що займається виготовленням трав’яних чаїв, частину прибутку від продажу якого спрямовують на центр для молоді з ментальними порушеннями. У ньому діти навчаються побутовим справам, займаються творчістю та їздять у різні поїздки.

? Чому чай

Команда продає 15 видів трав’яних зборів (мікс ягід, трав та плодів) та моночаї (один вид сировини – наприклад, ромашка чи м’ята). Сировину вирощують в екологічно чистій місцевості (здебільшого у Карпатах). Чай не містить ароматизаторів та будь-яких інших домішок.

Ми обрали трав'яний чай, бо це локальний продукт, який користується широкою популярністю та асоціюється з Україною. Також ми хотіли створити приємну історію, яка залучає усі відчуття — тактильні, ароматичні, смакові, для багатьох ще й спогади про Карпати

Галина Штогрин, асистентка «Майстерні мрії»

Купуй українське!

Карантин — непростий час, але ми хочемо, щоби для якомога більшої кількості сучасних українців він став не лише часом викликів, але й часом можливостей.

Тому ми запустили нову рубрику «Купуй українське!», у якій розповідаємо про українські малі підприємства, які продовжують працювати або запустились просто зараз, та роблять класні продукти.

Якщо ви хочете, щоб ми написали про ваше підприємство чи продукт, заповніть, будь ласка, форму.

? Історія виникнення

Понад три роки тому Анна Іванічева заснувала центр для молоді з ментальними порушеннями. До цього дівчина багато років волонтерила у схожих закладах, де побачила необхідність у створенні окремої спільноти для соціалізації молоді.

Якщо для дітей є інклюзія, спеціалізовані школи чи різні реабілітаційні програми, то потребу у соціалізації молоді з таким типом інвалідності суспільство майже не забезпечує

Анна Іванічева, засновниця «Майстерні мрії»

На сторінках «Майстерні» можна дізнатися також корисну інформацію на ці теми. Крім Анни, у центрі працює асистентка «Майстерні мрії» Галина Штогрин та три волонтери.

❓ Як вплинув карантин на роботу

Зменшилася кількість замовлень, адже левову частку продажів приносили офіси компаній, які наразі зачинені через карантин. До того ж центр вимушений скасувати традиційні зустрічі з відвідувачами «Майстерні мрії» та перевести їх в онлайн-режим через Zoom.

thumbs-up

? Як підтримати

Замовити сертифікати, чаї та інші вироби «Майстерні мрії» можна на сторінці підприємства у Facebook та Instagram.

Наприкінці місяця команда планує запустити сайт.

Читайте також про те, як український бізнес адаптовується до умов карантину? Як український бізнес адаптовується до умов карантину — Ілля Кенігштейн, Creative States — Ілля Кенігштейн, Creative States.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...