Реклама

📉 Новий Rebel Moon Зака Снайдера має найгірші відгуки в кар'єрі режисера

Čytaty latynkoju
📉 Новий Rebel Moon Зака Снайдера має найгірші відгуки в кар'єрі режисера
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📉 Новий Rebel Moon Зака Снайдера має найгірші відгуки в кар'єрі режисера
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що новий фільм Зака Снайдера не просто не припав до смаку критикам, він зумів зібрати найгірші відгуки за всю кар’єру режисера.

Стрічка «Rebel Moon. Частина 2: Та, що лишає шрами» вийшла на Netflix 19 квітня та зуміла потіснити свою першу частину з «першого місця» у званні найгіршого фільму Зака Снайдера.

Нагадаємо, що обидві стрічки піддали критиці за доволі поверхневий сюжет та занадто велику увагу до спецефектів. Стрічка, яка є загалом втіленням ідей Зака Снайдера до його фільму по «Зоряним війнам», якому не видалося статися можливо тішить босів Disney, адже їм вдалося уникнути чергової критики за невдалі рішення у «далекій-далекій галактиці».

Щодо Снайдера, то друга частина Rebel Moon згідно з кількома агрегаторами, які збирають рецензії критиків стала найгірше оціненим фільмом у кар’єрі режисера:

Водночас на Metacritic найгіршим все-таки залишається «Rebel Moon. Частина 1: Дитя вогню» з 31 балом зі 100, коли у сиквела 36/100. Водночас сам режисер розглядає ці фільми як одне ціле, тому вони цілком можуть заслуговувати на звання найгірше оцінених робіт Зака Снайдера у кар’єрі.

Хочау когось можуть ще бути сподівання на дорослі версії цих фільмів, які мають вийти у серпні, де режисер обіцяє зовсім інший рівень насилля та багато додаткових сцен.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...