Реклама

🎬 Зак Снайдер знімав сцени для Rebel Moon кілька разів — для «дорослої» та «цензурованої» версії

Čytaty latynkoju
🎬 Зак Снайдер знімав сцени для Rebel Moon кілька разів — для «дорослої» та «цензурованої» версії
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Зак Снайдер знімав сцени для Rebel Moon кілька разів — для «дорослої» та «цензурованої» версії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Один з найдорожчих фільмів виробництва Netflix, загалом не дарма має такий статус. Rebel Moon Зака Снайдера, дві частини якого коштували стримінгу $166 млн, має вийти у двох версіях: «цензурній» та «дорослій».

За словами режисера фільму різниця у цих версіях полягає не лише у наявності додаткових сцен, а й у тому, що під час виробництва стрічки деякі сцени спеціально знімали у кількох варіантах для PG13-версії та R-версії.

Снайдер навіть вважає, що це буде абсолютно два різні Rebel Moon:

Я люблю говорити про це так: я вважаю, що дві майбутні версії більше схожі на альтернативні варіанти всесвіту, ніж на розширену версію.

Як ми називаємо це режисерською версією. Але вони просто як інший фільм.

На підтвердження цього він розповів, що він спеціально знімав одну сцену кілька разів, де актори промовляли інші фрази

Ми планували це під час зйомок, знаєте, ми знімали акторів, які говорили різні діалоги. Ми знали, що майже робимо іншомовну версію.

Ми знали, коли знімали, що (ці частини) для «дорослої» версії.

Також Снайдер додає, що загальний тон «дорослої» версії є абсолютно іншим, адже тут «набагато більше жорстокості та сексу»:

Тональність фільму надзвичайно змінюється, тому що в ньому більше сексу та насильства, і він навмисно перегинає палицю (в цьому плані).

Це насправді забарвлює фільм, оскільки він стає більше схожим на, я не хочу сказати, пародію, але він більш самосвідомий, розумієте, тому що насильство настільки божевільне, що ви думаєте: «О, мені це подобається, це те, що не повинно існувати в науково-фантастичному фільмі в такому масштабі».

Нагадаємо, що уже 19 квітня на Netflix має відбутися прем’єра стрічки «Rebel Moon. Частина 2: Та, що лишає шрами», а за словами Зака Снайдера уже в серпні вийде й розширена версія двох частин.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...