Реклама

😮 «Rebel Moon. Частина 2» від Зака Снайдера — що кажуть критики

Čytaty latynkoju
😮 «Rebel Moon. Частина 2» від Зака Снайдера — що кажуть критики
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😮 «Rebel Moon. Частина 2» від Зака Снайдера — що кажуть критики
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На Netflix сьогодні, 19 квітня, вийшло продовження стрічки «Rebel Moon. Частина 1: Дитя вогню» від Зака Снайдера. Разом із релізом також почали з’являтися перші рецензії від критиків, які загалом знову залишилися не у великому захваті від нової роботи режисера.

З огляду на те, що «Rebel Moon. Частина 2: Та, що лишає шрами» виходить лише через чотири місяці після першого фільму навряд режисер мав можливість внести зміни до фільму, які могли б виправити ситуацію.

Загалом критики відзначили, що фільм має усі вади, які були у першій частині. Оглядачі звертають увагу на те, що фільму не вистачає хоч якоїсь цікавої історії, усе є доволі сумбурною оповіддю з акцентом на битвах та вибухах і «передозуванні» сповільненою зйомкою.

Водночас критики додають, що загалом Снайдеру вдалося створити цікавий всесвіт, у якого є потенціал, однак режисеру варто замислитися над його наповненням.

Наразі стрічка має наступні рейтинги:

  • Rotten Tomatoes — 14% від критиків
  • Metacritic — 38/100 від критиків та 5.2/10 від глядачів
  • iMDB — 6.3/10

Журнал Empire пише стосовно фільму:

Трохи краща за першу частину, але все одно дивна, безладна і позбавлена гумору фантастика, яка не дає підстав радіти потенційному продовженню цього Снайдерверсу.

У Digital Spy відзначили наступне:

Не можна заперечувати, що Снайдер створив цікавий світ — він просто забув розповісти в ньому цікаву історію.

The Telegraph своєю чергою підсумовує:

Ніщо тут, ні в попередній частині не змусить вас замислитися над тим, хто переможе. Так, світ Rebel Moon має багату уяву, навіть якщо його походження як перерваного проєкту «Зоряних війн» все ще залишається надто очевидним. Однак замість оповіді він побудований на громіздких звалищах інформації: нам дають сотні подробиць про цю далеку-далеку галактику, але не дають жодних причин перейматися жодною з них.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...