Реклама

🎬 Режисерська версія Rebel Moon Зака Снайдера може вийти в серпні

Čytaty latynkoju
🎬 Режисерська версія Rebel Moon Зака Снайдера може вийти в серпні
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Режисерська версія Rebel Moon Зака Снайдера може вийти в серпні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже 19 квітня на Netflix має відбутися прем’єра стрічки «Rebel Moon. Частина 2: Та, що лишає шрами» від Зака Снайдера.

Напередодні релізу фільму на Netflix режисер стрічки дав інтерв’ю для Forbes, де трішки розповів про режисерські версії обох стрічок.

За словами Снайдера загальний хронометраж розширених версій Rebel Monn складає близько шести годин — по три години на фільм та плани на майбутнє щодо франшизи.

Режисерські версії тривають по три години, тож якщо дивитися їх одна за одною, то вийде шестигодинна історія, але я думаю, що це буде весело і, безумовно, того варте.

Щодо того, коли варто очікувати на реліз розширеного Rebel Moon, то у Снайдера ще не має конкретної дати, однак він каже, що це, ймовірно, відбудеться в серпні цього року.

Також Снайдер розповів, що його тішить думка про те, що 19 квітня глядачі нарешті зможуть переглянути обидві частини Rebel Moon:

Найцікавіше, що 19 квітня ви зможете подивитися першу і другу частину разом, якщо захочете. Я розрізав фільми навпіл. Я написав його як єдину історію, а потім розділив її навпіл.

Ви не можете недооцінити відчуття занурення, яке ви отримаєте, переглядаючи обидва фільми. У режисерській версії воно буде ще інтенсивнішим через додаткові сцени та своєрідний колорит куточків світу, який ми можемо зробити, відверто кажучи, завдяки більшій кількості сцен і більшому часу.

Нагадаємо, що раніше режисер відзначав, що розширені версії фільмів будуть жорстокішими та дорослими у порівнянні з оригінальним релізом.

Також Снайдер розповів, що не проти зняти й продовження Rebel Moon і у нього уже є готові ідеї для третьої частини.

Ми, безумовно, працюємо над третьою частиною, якщо говорити про історію. Ми точно знаємо, куди рухаємося, і знаємо це вже досить давно, якщо чесно. Тож так, я дуже хочу зняти ще кілька фільмів по Rebel Moon — це було б весело.

Раніше режисер розповів, що вважає, що його Rebel Moon переглянуло більше людей ніж «Барбі».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...