Реклама

😁 Хаяо Міядзакі чекає остаточного релізу «Як ти живеш?» (The Boy and the Heron), щоб перейти до роботи над новою стрічкою

Čytaty latynkoju
😁 Хаяо Міядзакі чекає остаточного релізу «Як ти живеш?» (The Boy and the Heron), щоб перейти до роботи над новою стрічкою
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😁 Хаяо Міядзакі чекає остаточного релізу «Як ти живеш?» (The Boy and the Heron), щоб перейти до роботи над новою стрічкою
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Здавалося, що усі фанати Хаяо Міядзакі уже були готові до того, що його мультфільм «Як ти живеш?» (The Boy and the Heron) стане останньою стрічкою легендарного аніматора. Як мінімум саме так вона рекламувалась.

Однак спочатку віцепрезидент Studio Ghibli, Джунічі Нішіока,  повідомив, що це все-таки не остання стрічка Міядзакі. Згодом продюсер Studio Ghibli та давній колега аніматора, Тошіо Судзукі, розповів, що він уже готує новий проєкт.

Однак тепер Судзукі дещо змінив свої слова. У своєму інтерв’ю для IndieWire він відзначив, що дійсно Міядзакі не збирається на пенсію, адже «Як ти живеш?» повернула йому впевненість працювати далі. Однак він додав, що аніматор наразі не може сфокусуватись на нових ідеях до того часу, поки його нова стрічка продовжує свій прокат.

Йому потрібно знову очистити свій розум, а потім, коли він очистить свій розум з чистого аркуша, у нього зазвичай з'являються нові ідеї. Тож нам треба ще трохи почекати.

Нагадаємо, що нова стрічка Хаяо Міядзакі натхненна романом «Як ти живеш?» (Kimitachi wa Dou Ikiru ka?) 1937 року японського письменника Гендзабуро Йошино. Над картиною працювали понад 60 аніматорів. Також це буде остання стрічка Міядзакі, після якої 82-річний режисер покине виробництво повнометражних фільмів.

Юний хлопець, на ім'я Махіто, сумуючи за матір’ю, вирушає у світ, який поділяють живі та мертві. Там смерть закінчується, а життя знаходить новий початок. Напівавтобіографічна фантазія про життя, смерть і творіння, на честь дружби, від думок Хаяо Міядзакі.

Синопсис «Як ти живеш?»

Раніше ми також повідомляли про перші відгуки на новий мультфільм Хаяо Міядзакі «Як ти живеш?».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...