Реклама

🤨 Хаяо Міядзакі почав роботу над своїм новим мультфільмом

Čytaty latynkoju
🤨 Хаяо Міядзакі почав роботу над своїм новим мультфільмом
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤨 Хаяо Міядзакі почав роботу над своїм новим мультфільмом
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Що ж, видається, що «Як ти живеш?» (в англійській версії The Boy and the Heron) дійсно навряд буде останньою роботою Хаяо Міядзакі.

Раніше про це розповів віцепрезидент Studio Ghibli Джунічі Нішіока на червоній доріжці Міжнародного кінофестивалю в Торонто, де відбулася прем’єра «останнього» мультфільму Міядзакі.

Однак звісно це викликало певне здивування, адже нова стрічка Міядзакі промотувалась як його остання.

Проте тепер і продюсер Studio Ghibli та давній колега Міядзакі, Тошіо Судзукі, під час пресконференції, присвяченій виходу «Як ти живеш?» знову дав зрозуміти, що легендарний аніматор має намір зробити ще одну стрічку:

Він щодня думає про цей новий проєкт, я більше не можу його зупинити, я змирився з цим. Я більше не намагаюся його відмовити, навіть якщо це може бути поганий фільм. У житті його зачаровує тільки робота.

Також Судзукі додав:

Сьогодні ми знову розмовляли (...) він почав говорити про новий проєкт, тож я його більше не зупиняю. Поки він працює, я не піду на пенсію. Йому 82 роки, я думаю, що він буде продовжувати до 90 років, і я буду разом з ним.

Однак звісно попри усі ці заяви варто все-таки зачекати на якісь офіційні анонси і вже тоді можна буде говорити з впевненістю про те, чи це був маркетинговий хід з «Як ти живеш?», чи це дійсно фінальний проєкт культового аніматора.

Нагадаємо, що нова стрічка Хаяо Міядзакі натхненна романом «Як ти живеш?» (Kimitachi wa Dou Ikiru ka?) 1937 року японського письменника Гендзабуро Йошино. Над картиною працювали понад 60 аніматорів. Також це буде остання стрічка Міядзакі, після якої 82-річний режисер покине виробництво повнометражних фільмів.

«Юний хлопець, на ім'я Махіто, сумуючи за матір’ю, вирушає у світ, який поділяють живі та мертві. Там смерть закінчується, а життя знаходить новий початок. Напівавтобіографічна фантазія про життя, смерть і творіння, на честь дружби, від думок Хаяо Міядзакі.

Синопсис «Як ти живеш?»

Раніше ми також повідомляли про перші відгуки на новий мультфільм Хаяо Міядзакі «Як ти живеш?».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...