Реклама

🤨 «Як ти живеш?», можливо, не остання робота Хаяо Міядзакі

Čytaty latynkoju
🤨 «Як ти живеш?», можливо, не остання робота Хаяо Міядзакі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤨 «Як ти живеш?», можливо, не остання робота Хаяо Міядзакі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що «Як ти живеш?» (в англійській версії the Boy and the Heron) може й не бути останньою роботою Хаяо Міядзакі.

Інформацією про це, як повідомляє журналіст Елі Ґласнер, поділився віцепрезидент Studio Ghibli Джунічі Нішіока. Як написав у своєму Twitter (X) Ґласнер:

Цікава новина для шанувальників Хаяо Міядзакі. Віцепрезидент Studio Ghibli Джунічі Нішіока каже нам, що «Як ти живеш?» — це не останній фільм Міядзакі, і що він уже приходить в офіс із новими ідеями.

Елі Ґласнеру вдалося дізнатись це у Нішіоки на червоній доріжці Міжнародного кінофестивалю в Торонто, де відбулася прем’єра «останнього» мультфільму Міядзакі.

Доволі цікава новина з огляду на те, що ця робота промотувалася як «остання стрічка» Міядзакі. Що ж, варто зачекати на якісь офіційні анонси і вже тоді можна буде говорити з впевненістю, чи це був маркетинговий хід, чи це дійсно фінальний проєкт культового аніматора.

Нагадаємо, стрічка натхненна романом «Як ти живеш?» (Kimitachi wa Dou Ikiru ka?) 1937 року японського письменника Гендзабуро Йошино. Над картиною працювали понад 60 аніматорів. Також це буде остання стрічка Міядзакі, після якої 82-річний режисер покине виробництво повнометражних фільмів.

«Юний хлопець, на ім'я Махіто, сумуючи за матір’ю, вирушає у світ, який поділяють живі та мертві. Там смерть закінчується, а життя знаходить новий початок. Напівавтобіографічна фантазія про життя, смерть і творіння, на честь дружби, від думок Хаяо Міядзакі.

Синопсис «Як ти живеш?»

Раніше також з’явилися перші відгуки на новий мультфільм Хаяо Міядзакі «Як ти живеш?».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...