Реклама

🙃 Офіційно: Страйк акторів у Голлівуді завершено. Зйомки фільмів можуть уже розпочинатись

Čytaty latynkoju
🙃 Офіційно: Страйк акторів у Голлівуді завершено. Зйомки фільмів можуть уже розпочинатись
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙃 Офіційно: Страйк акторів у Голлівуді завершено. Зйомки фільмів можуть уже розпочинатись
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нарешті після того, як Гільдія сценаристів США оголосила про завершення свого страйку черга дійшла й до Гільдії акторів США.

Тепер уже офіційно можна говорити про те, що страйк акторів завершено і відповідно тепер може розпочатись активне виробництво усіх проєктів, як було поставлено на паузу.

Про це Гільдія акторів повідомила у своїх соцмережах. Де відзначила, що страйк завершено і те, що переговорний комітет проголосував за схвалення попередньої угоди зі студіями.

Відзначимо, що сутю проблем між Гільдією та голлівудськими студіями було обговорення залишкових платежів, підвищенні заробітної плати та запевненнях щодо можливого використання штучного інтелекту та згенерованих образів акторів у новій угоді.

У своїх соцмережах Гільдія повідомляє, що нова угода передбачає трирічний контракт «вартістю понад $1 млрд», підвищення платні та «безпрецедентні положення щодо згоди та компенсації, які захистять членів від загрози штучного інтелекту». Загалом представники студії погодились на усі умови, які було виставлено Гільдією.

Гільдія також додала, що повні деталі угоди не будуть розголошені, адже схвалено лише її попередній варіант.

Нагадаємо, що страйк розпочався 13 липня та став першим з 1980 року. Окрім того він збігся у часі зі страйком сценаристів, що взагалі змусило Голлівуд «закритися» вперше з 1960 року, коли робота над усіма проєктами була поставлена на паузу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...