Реклама

🤔 Перезапуск серіалу «Офіс» — Грег Деніелс відповів на чутки

Čytaty latynkoju
🤔 Перезапуск серіалу «Офіс» — Грег Деніелс відповів на чутки
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Перезапуск серіалу «Офіс» — Грег Деніелс відповів на чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Шоуранер серіалу «Офіс» Грег Деніелс прокоментував нещодавні чутки про те, що він нібито готується до перезапуску шоу.

У своєму інтерв’ю для Collider він вирішив дещо прояснити ситуацію з можливим ребутом серіалу. Загалом відповіді «так», чи «ні» на питання, чи чекати нам на новий «Офіс» ми не отримали.

Загалом, як відзначає Collider Деніелс не відкидає потенціал, який може мати перезапуск «Офісу», адже реакція на чутки про його можливість, показала, що глядачам серіал все ще не байдужий.

Шоуранер також відзначив, якщо це дійсно стане реальністю він обов’язково оголосить про це. Крім того, Деніелс розповів, що мав розмови з оригінальною NBC щодо перезапуску «Офісу».

Ну, я думаю, що це дуже спекулятивно. Той факт, що все вибухнуло на основі однієї репліки був досить крутим, я думаю, в тому сенсі, що шанувальники все ще дуже переймаються. Але я б сказав, що коли буде що оголосити, я обов'язково це зроблю.

Нагадаємо, що раніше ми повідомляли про те, що в Австралії почнуть знімати жіночу версію «Офісу», а Рейн Вілсон поділився своєю ідеєю для епізоду-повернення «Офісу» та тим, що був «нещасливим» на зйомках серіалу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...