Реклама

🤨 «Офіс» може отримати перезапуск — чутки

Čytaty latynkoju
youtube.com
🤨 «Офіс» може отримати перезапуск — чутки
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤨 «Офіс» може отримати перезапуск — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Культовий серіал «Офіс» може отримати перезапуск, який готується Грегом Деніелсом.

Інформація про це з’явилась на фоні того, що Гільдія сценаристів США зуміла досягти попередньої угоди зі студіями. Відповідно невдовзі, можливо, завершиться страйк сценаристів, що означає ймовірність появи багатьох анонсів.

Так, журналісти Метью Беллоні та Джонатан Гендель у колонці для Puck News, прогнозують шквал «анонсів про проєкти та кастинги, які стримувалися через побоювання поганої оптики або порушення правил гільдії».

У своєму тексті вони відзначили:

Грег Деніелс, наприклад, збирається перезапустити «Офіс». Дана Волден з Disney нарешті зможе оголосити про повернення свого найкращого друга Райана Мерфі з Netflix. З'явиться купа гучних кіносценаріїв. Індустрія повернеться до нормального життя.

Звісно, що це невеликий шматок інформації, до того ж варто до нього ставитися з обережністю та чекати лише офіційних анонсів.

Нагадаємо, що раніше ми повідомляли про те, що в Австралії почнуть знімати жіночу версію «Офісу», а Рейн Вілсон поділився своєю ідеєю для епізоду-повернення «Офісу» та тим, що був «нещасливим» на зйомках серіалу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...