Реклама

🎥 В Австралії почнуть знімати жіночу версію «Офісу»

Čytaty latynkoju
🎥 В Австралії почнуть знімати жіночу версію «Офісу»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 В Австралії почнуть знімати жіночу версію «Офісу»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Комедійний ситком The Office отримає австралійську версію, в який зіграють лише жінки. Серіал вийде на Amazon Prime Video.

Головну роль зіграє австралійська акторка Фелісіті Ворд. Згідно з сюжетом, акторка зіграє Ханну Говард, директорку пакувальної компанії. Після пандемії COVID 19 Говард отримує новини з головного офісу про те, що її філія закриється, а персоналу доведеться працювати з дому. Головній героїні доведеться робити «дивовижні вчинки, щоб врятувати свою робочу сім’ю».

Зйомки восьмисерійного серіалу почнуться в Сіднеї в червні. Виробництво здійснюється Prime Video, BBC Studios Австралії та Нової Зеландії та Bunya Entertainment. Шоу випустять вже у 2024 році.

Австралійська адаптація є 13-ю адаптацією шоу, що написаний та зрежисований Рікі Джервейсом та Стівеном Мерчантом. Оригінальний британський The Office розповідає  про буденне життя офісних працівників у філії вигаданої компанії «Wernham Hogg». Серіал фокусується на темах соціальної неоковирності, тривіальностях людської поведінки, зарозумілості та пихатості, відчаї та славі.

Більш культовою стала однойменна американська версія серіалу. Ситком досі продовжує залишатися популярним шоу — раніше ми розповідали, що автори опублікували розширену версію тієї самої сцени з паркуром, яка вже давно стала окремим мемом. Також раніше Рейн Вілсон поділився ідеєю епізоду-повернення «Офісу».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...