Реклама

😷 Рейн Вілсон поділився ідеєю епізоду-повернення «Офісу»

Čytaty latynkoju
😷 Рейн Вілсон поділився ідеєю епізоду-повернення «Офісу»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😷 Рейн Вілсон поділився ідеєю епізоду-повернення «Офісу»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Серіал «Офіс» досі продовжує залишатися доволі популярним шоу, яке глядачі знаходять не проти передивлятися навіть через роки після завершення дев’яти сезонів на каналі NBC.

Рейн Вілсон, який зіграв Дуайта Шрута в американській версії комедії Рікі Джервейса та Стівена Мерчанта, нещодавно поділився ідеєю про те, як його персонаж міг би повернути своїх колег до офісу в пандемічному епізоді. Як би це мого відбутися він розповів на «Шоу Дрю Беррімор»:

Я думаю, це було б так: він отримує дзвінок від керівництва з проханням повернути всіх в офіс, але всі опираються. Тож Дуайт повинен викрасти всіх акторів «Офісу» і привести їх до Dunder Mifflin якимось незрозумілим і дещо недоречним способом.

Вілсон також сказав, що «було б дуже весело знімати «Офіс» під час пандемії».

Якби у нас були епізоди, присвячені пандемії, це було б дивовижно. Сценаристи «Офісу» були такими чудовими, що змогли б розкрутити цю тему у дуже гарний спосіб.

Вілсон також розповів Берімор, що «Офіс» був на межі того, щоб його «скасували так багато разів, коли ми тільки починали», але врешті-решт він став «великим хітом». Актор також назвав себе щасливою людино, адже він став частиною шоу яке справді обожнюють.

Подивитися повне інтерв’ю Вілсона в «Шоу Дрю Беррімор» можете нижче.

Раніше на офіційному YouTube-каналі серіалу «Офіс» опублікували розширену версію тієї самої сцени з паркуром, яка вже давно стала окремим мемом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...