Реклама

🤔 Мартін Скорсезе про «Барбі» та «Оппенгеймера» — це дає надію на майбутнє

Čytaty latynkoju
🤔 Мартін Скорсезе про «Барбі» та «Оппенгеймера» — це дає надію на майбутнє
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Мартін Скорсезе про «Барбі» та «Оппенгеймера» — це дає надію на майбутнє
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер Мартін Скорсезе відомий своєю позицією, щодо несприйняття багатьох аспектів сучасного кінематографу та який нещодавно закликав глядачів «дати відсіч» культурі сучасних «коміксних блокбастерів», поділився своєю думкою про «Барбенгеймер» у новому інтерв’ю.

Скорсезе відзначив, що поєднання стрічок «Оппенгеймер» і «Барбі» «було чимось особливим». Він також відзначив, що це був свого роду «ідеальний шторм» і найголовніше, що люди пішли до кінотеатрів дивитися фільми, які не є частиною якихось великих франшиз.

Однак режисер відзначив, що ще не бачив ці фільми:

Я ще не бачив ці фільми. Я люблю творчість Кріса Нолана. Марго Роббі, мушу сказати, почала зі мною з «Вовка з Уолл-стріт». Родріго Прієто (оператор), закінчивши «Вбивць квіткової повні», пішов знімати «Барбі». Тож це все сімейне (сміється).

Він також відзначив, що комбінація обидвох стрічок дає надія на появу нового кіно, яке буде відмінним від того, що було протягом останніх 20-ти років:

Фільм з такою розважальною цінністю, суто з яскравими кольорами, і фільм з такою суворістю і силою, і значною мірою про небезпеку кінця нашої цивілізації — неможливо уявити собі більш протилежні фільми, які б працювали разом. Це дає певну надію на появу іншого кіно, відмінного від того, що відбувалося протягом останніх 20 років, окрім великої роботи, яка ведеться в незалежному кіно. Мене завжди засмучує те, що незалежне кіно зараховують до «інді». Фільми, які подобаються лише певному колу людей.

Нагадаємо, що 19 жовтня має вийти нова стрічка Мартіна Скорсезе — «Вбивці квіткової повні».

Раніше режисер виступив на захист тривалості свого нового фільму з позицій, які висловив вище відзначивши, що глядачам варто проявити «трішки відданості», адже їхнє життя може «збагатитися».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...