Реклама

👀 Вийшов фінальний трейлер «Вбивці квіткової повні» режисера Мартіна Скорсезе

Čytaty latynkoju
👀 Вийшов фінальний трейлер «Вбивці квіткової повні» режисера Мартіна Скорсезе
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Вийшов фінальний трейлер «Вбивці квіткової повні» режисера Мартіна Скорсезе
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже незабаром на нас очікує прем’єра нової стрічки режисера Мартіна Скорсезе «Вбивці квіткової повні». На честь скорого виходу фільму з нами поділились фінальним трейлером, який ви можете переглянути нижче.

Нагадаємо, «Вбивці квіткової повні» – це адаптація однойменної документальної книги Девіда Ґренна, виданої у 2017 році. Про екранізацію домовились ще того року. Однак виробництво стрічки спочатку було відкладене через роботу Скорсезе над «Ірландцем», а потім через пандемію Covid-19.

За сюжетом на нас очікує історія розслідування ФБР в 1920-х роках в індіанському поселенні Осадж, де було відкрито родовище нафти, що збагатило місцевих жителів, які пізніше загинули. Водночас Ернест Баркхарт та Моллі Кайл опиняються в самій гущі подій та переживають неймовірний роман на тлі наростаючого насильства.

Леонардо Ді Капріо грає Ернеста Баркхарта, Роберт Де Ніро — Вільяма Хейла, Джессі Племенс — Тома Вайта, а Лілі Гладстон – Моллі Баркхарт. Також у фільмі знялися Танту Кардинал, Брендан Фрейзер та Джон Літгоу.

Прем’єра стрічки в Україні запланована на 19 жовтня.

Раніше ми розповідали, що Мартін Скорсезе висловився на тему доволі тривалого хронометражу свого фільму «Вбивці квіткової повні» — майбутня стрічка триває 3 години 26 хвилин.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...