Реклама

🎥 Мартін Скорсезе закликає «дати відсіч» культурі блокбастерів, щоб «врятувати кінематограф»

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
🎥 Мартін Скорсезе закликає «дати відсіч» культурі блокбастерів, щоб «врятувати кінематограф»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Мартін Скорсезе закликає «дати відсіч» культурі блокбастерів, щоб «врятувати кінематограф»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер Мартін Скорсезе відомий своєю позицією, щодо несприйняття багатьох аспектів сучасного кінематографу закликав глядачів «дати відсіч» культурі сучасних блокбастерів коштом підтримки кіноробів на кшталт Крістофера Нолана.

Думками з цього приводу він поділився у своєму новому інтерв’ю для GQ, де він власне й обговорив культуру коміксів і франшиз.

Даючи відповідь на питання про блокбастери, Скорсезе відзначив, що їхня всюдисущість може мати негативний вплив для аудиторії, яка, можливо, не дуже ознайомлена іншими типами фільмів.

Небезпека полягає в тому, що це робить з нашою культурою. Тому що з'являться покоління, які вважатимуть, що кіно це лише те, чим це кіно наразі є.

Далі Скорсезе відзначив, що, можливо, воно уже і є так:

Вони вже так думають. А це означає, що ми повинні дати їм сильніший відсіч. І це має йти з низів. Це має йти від самих кінематографістів. І у вас будуть брати Сефді, і у вас буде Кріс Нолан, розумієте, про що я? І бити їх з усіх боків. Бити їх з усіх боків і не здавайся. Подивимось, на що ти здатен. Ідіть і зробіть це. Винайдіть щось нове. Не скаржтеся на це. Але це правда, бо ми маємо врятувати кіно.

Нагадаємо, що 19 жовтня має вийти нова стрічка Мартіна Скорсезе — «Вбивці квіткової повні».

Раніше режисер виступив на захист тривалості свого нового фільму з позицій, які висловив вище відзначивши, що глядачам варто проявити «трішки відданості», адже їхнє життя може «збагатитися».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...