Реклама

🎥 Мартін Скорсезе виступив на захист тривалості свого нового фільму

Čytaty latynkoju
🎥 Мартін Скорсезе виступив на захист тривалості свого нового фільму
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Мартін Скорсезе виступив на захист тривалості свого нового фільму
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Мартін Скорсезе вирішив висловитися на тему доволі тривалого хронометражу свого фільму «Вбивці місячної квітки». Майбутня стрічка з Леонардо Ді Капріо та Робертом Де Ніро в головних ролях триває 3 години 26 хвилин, що є другим за тривалістю фільмом у кар’єрі Скорсезе.

У недавньому інтерв’ю для Deadline режисера запитали про тиск, який з’являється, коли розмова доходить до обговорення хронометражу, особливо у пресі. На це Скорсезе дав розлогу відповідь:

Я знаю, що міг би сісти і дивитися фільм три-чотири години в кінотеатрі, або ж п'ять-шість годин вдома. А тепер давайте. Я закликаю глядачів, якщо є аудиторія для таких речей: «Проявіть трішки відданості. Ваше життя може збагатитися. Це зовсім інша картина. Я справді думаю, що це так. Ну, я дав її вам, тож візьміть на себе зобов'язання піти до кінотеатру і подивитися її.

Скорсезе також додав, що провести вечір з цим фільмом, чи день варто, адже картина «відображає світ, в якому ми живемо сьогодні, більше, ніж ми можемо собі уявити».

«Вбивці місячної квітки» — це детективний трилер на базі однойменної документальної книги журналіста Девіда Ґренна. За сюжетом це буде історія розслідування ФБР в 20-х роках в індіанському поселенні Осадж, де було відкрито родовище нафти, що збагатило місцевих жителів, які пізніше загинули.

Леонардо Ді Капріо грає Ернеста Баркхарта, Роберт Де Ніро — Вільяма Хейла, Джессі Племенс — Тома Вайта, а Лілі Гладстон – Моллі Баркхарт. Також у фільмі знялися Танту Кардинал, Брендан Фрейзер та Джон Літгоу.

Прем’єра фільму «Вбивці місячної квітки» відбудеться на 76-му Каннському кінофестивалі 20 травня. Обмежений показ стрічки розпочнеться 6 жовтня, а вже 20 числа вона буде у світовому прокаті.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...