Реклама

😍 Studio Ghibli анонсувала новий фільм Хаяо Міядзакі

Čytaty latynkoju
wikipedia.org
😍 Studio Ghibli анонсувала новий фільм Хаяо Міядзакі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😍 Studio Ghibli анонсувала новий фільм Хаяо Міядзакі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після 10-річної перерви Studio Ghibli анонсувала новий мультфільм Хаяо Міядзакі. Наразі вже відомо, що це буде стрічка за романом «Як поживаєте?» (Kimitachi wa Dou Ikiru ka?) 1937 року японського письменника Гендзабуро Йосіно. За словами мультиплікатора над картиною працюють понад 60 аніматорів. Також Хаяо Міядзакі зазначає, що це буде «фентезі великого масштабу».

Сюжет книги базується на історії 15-річного хлопчика з Токіо, котрий після смерті батька став жити з дядьком. Книга розповідає про духовне зростання юнака та його переживання з приводу втрати близького.

Це буде остання стрічка Міядзакі, після якої він покине виробництво повнометражних фільмів.

Про студію

Японський мультиплікатор Хаяо Міядзакі заснував Studio Ghibli в 1983 році. Студія відома по всьому світові завдяки своєму унікальному стилю анімації – кожен елемент є максимально деталізованим та яскравим.

Завдяки фільму «Мій сусід Тоторо» студія стала всесвітньо відомою, а головний персонаж мультику — дух лісу Тоторо — символом Ghibli.

Наразі студія має більш ніж 20 повнометражних та декілька десятків короткометражних стрічок. Багато критиків особливо виділяють атмосферу студії. 2002-го року фільм «Віднесені привидами» отримав премію «Оскар» у категорії «Найкращий анімаційний повнометражний фільм», а його касовий збір склав понад $274 мільйони.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...