Реклама

😍 «Як ти живеш?»: дивіться трейлер останньої стрічки Хаяо Міядзакі

Čytaty latynkoju
Ghibli
😍 «Як ти живеш?»: дивіться трейлер останньої стрічки Хаяо Міядзакі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😍 «Як ти живеш?»: дивіться трейлер останньої стрічки Хаяо Міядзакі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Студія Ghibli опублікувала перший трейлер останнього мультфільму Хаяо Міядзакі «Як ти живеш?».

Стрічка містила мало рекламних матеріалів до прем’єри — лише один постер, намагаючись зберегти атмосферу таємниці навколо загадкового фільму. Проте японські глядачі змогли подивитися твір ще 14 липня. В США премєра запланована на 8 грудня. Ймовірно, в грудні стрічка добереться й до України.

В Японії фільм зібрав 52,5 мільйона доларів за вісім тижнів показу, що робить його восьмим найкасовішим проєктом Studio Ghibli у домашньому прокаті.

До грудня мультфільм зможуть подивитися деякі глядачі в Європі та Канаді. Мультфільм відкриває Міжнародний кінофестиваль у Торонто та фестиваль у Сан-Себастьяні.

Нагадаємо, стрічка натхненна романом «Як ти живеш?» (Kimitachi wa Dou Ikiru ka?) 1937 року японського письменника Гендзабуро Йошино. Над картиною працювали понад 60 аніматорів. Також це буде остання стрічка Міядзакі, після якої 82-річний режисер покине виробництво повнометражних фільмів.

Юний хлопець на ім’я Махіто, сумуючи за матір’ю, вирушає у світ, який поділяють живі та мертві. Там смерть закінчується, а життя знаходить новий початок. Напівавтобіографічна фантазія про життя, смерть і творіння, на честь дружби, від думок Хаяо Міядзакі.

Синопсис «Як ти живеш?»

Раніше ми розповідали, що з’явилися перші відгуки на новий мультфільм Хаяо Міядзакі «Як ти живеш?».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...