Реклама

🤠 Дейв Філоні має ідею фільму по «Зоряних війнах», що визначить епоху

Čytaty latynkoju
🤠 Дейв Філоні має ідею фільму по «Зоряних війнах», що визначить епоху
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤠 Дейв Філоні має ідею фільму по «Зоряних війнах», що визначить епоху
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Незалежно від того, як ви особисто ставитеся до контенту, створеного за часів Disney, «Зоряні війни» наразі, мабуть, перебувають у найгіршому стані, ніж будь-коли.

На сьогодні фандом є більш поляризованим, ніж будь-коли. Додайте сюди також  непослідовну якість матеріалів, вироблених Lucasfilm після придбання Disney. Тому й справді бренд «Зоряних воєн», принаймні в кіно та телебаченні  потребує серйозної реконструкції.

Однак, попри те, що бренд бачив кращі часи, в Lucasfilm все ще є один сценарист, який активно працює над створенням нової золотої ери контенту за «Зоряними війнами».

Вже кілька років поспіль фанати космічної саги відзначають Дейва Філоні за якість його сценаріїв та відданість бренду. В останні роки Філоні допомагав підтримувати мерехтливий гніт актуальності «Зоряних воєн» своїми численними роботами за камерою в таких шоу, як «Мандалорець» та «Зоряні війни: Бракована партія».

У своєму інтерв’ю Empire, як передає CBR, Філоні розповів, що прагне створити стрічку про «Зоряні війни», яка визначить нову еру франшизи.

Продюсер «Мандалорця» та «Асоки» Дейв Філоні хоче, щоб його повнометражний фільм став «епохальною» історією, яка покаже великі зміни в далекій-далекій галактиці.

В тому ж таки інтерв’ю, яке він дав під час Star Wars Celebration, де вперше було анонсовано його фільм, Філоні обговорив, як маленькі історії, такі як телевізійні шоу, порівнюються з «великими оповідями», тобто основними фільмами.

Як на мене, є (маленькі) історії, а є велика історія дня. «Нова надія», «Імперія завдає удару у відповідь» та «Повернення джедая» розповідають важливі частини історії, які дійсно визначають історію того періоду. Під цим є всілякі підісторії. Ми будували всі ці маленькі історії.

Далі Філоні описує своє бачення власного фільму, який завершить взаємопов’язану історію нинішніх шоу Disney+, таких як «Мандалорієць» та «Книга Боба Фетта», а також майбутніх серіалів, таких як «Асока» та Skeleton Crew.

Для мене досвід кінотеатру повинен мати велику ідею — монументальний момент у часі, який змінює те, що відбувається. Те, що зробив (шоураннер «Андора» Тоні Гілрой), і те, що ми зробили в «Повстанцях», все змінюється, коли Люк підриває Зірку смерті. Ви шукаєте ті моменти, які визначають епоху, і це те, про що насправді мають бути фільми — чи то персонажі, які об'єднуються разом, чи то визначальний момент.

Поки нам залишається лише очкувати на майбутній фільм Дейва Філоні. Однак ви зараз також можете ознайомитися з підбіркою наших матеріалів, які ми у редакції підготували спеціально до Дня Зоряних війн:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...